GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  

www.bloGSPort.ro // CRISTIAN GEAMBAsU

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 septembrie 2007 00:00

CRISTIAN GEAMBAsU: For minte
Drama nationala, Nicolae Forminte s-a suparat pe ziaristi. si ne ameninta cu o tacere grea ca o aterizare dupa un triplu surub. Lui Forminte i s-a parut o obraznicie fara margini ca Steliana Nistor si Catalina Ponor au fost intervievate inaintea dumisale. In-ad-mi-si-bil! A zis ceva de lipsa de respect, de ierarhii incalcate. Bine ca n-a invocat gradele, ca-n armata! Totusi, simtim o rumoare in sala. Cum, nu stiti cine e Nicolae Forminte? Hai, un efort, citeva elemente ajutatoare! Sol, birna, sarituri, paralele inegale, tratament inegal, cariere inegale. Asadar, Nicolae Forminte este inlocuitorul lui Octavian Belu si al Marianei Bitang la lotul feminin de gimnastica. Am spus nu intimplator inlocuitorul, fiindca urmasul inseamna altceva.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează