GSP SPECIAL  »  ETAPA SUB LUPA  »  LIGA 1

Vezi 6 ponturi pentru meciurile de vineri din Liga 1!

Articol de GSP - Publicat joi, 18 noiembrie 2010 00:00

Pandurii - Braşov

Statistica spune că meciurile dintre cele două formaţii se tranşează pe teren propriu. Dar şi că se înscriu puţine goluri. Cum linia de atac a Braşovului lasă de dorit, mai ales în deplasare, iar Pandurii se apără foarte bine acasă, e posibil să avem o partidă săracă în goluri. De la venirea lui Petre Grigoraş, echipa din Tg. Jiu a pierdut doar o dată, cu Steaua

Ponturi Cota
Sub 2,5 goluri 1.50
Braşov înscrie cel mult un gol 1.22

CFR Cluj - Gaz Metan

Dacă clasamentul s-ar fi făcut după scorul la pauză, medieşenii ar fi lideri. O singură dată în 15 etape au intrat conduşi la cabine. Iar CFR ar fi pe un modest loc 13. Doar în 3 ocazii a condus după primele 45 de minute. Totuşi, clujenii au marcat 15 goluri în ultimele 6 etape şi vin după o serie bună, cu 3 victorii şi o remiză în Liga 1.

Ponturi Cota
X pauză 2.05
1 final 1.55

Rapid - U Cluj

Chiar dacă au înscris 24 de goluri în 15 etape, giuleştenii au în acest moment o serie de 352 de minute fără gol marcat. Ultima dată când jucătorii lui Şumudică au găsit drumul spre gol a fost în meciul cu Pandurii, jucat în prima zi a lunii noeimbrie.

Ponturi Cota
1 final 1.36
Rapid înscrie cel puţin 2 goluri 1.57

 

BONUS 200 LEI
Sportingbet oferă un bonus de 50% din valoarea primei depuneri, pînă la 200 de lei. Aceasta înseamnă că dacă deschideţi un cont şi îl alimentaţi, veţi primi bonus jumătate din suma depusă. Click aici!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează