GSP SPECIAL  »  EVENIMENT  »  SPECIAL

CRBL îşi lansează primul album solo împreună cu Gazeta Sporturilor şi îşi exprimă părerile despre sport: "Nimeni nu îl va egala pe Jordan!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 30 ianuarie 2014 22:13

CRBL, pe numele adevărat Eduard Mihai Andreianu, lansează azi primul său album solo împreună cu Gazeta Sporturilor. Pasionat de baschet, artistul de 36 de ani dă verdictul: "LeBron James nu este mai bun ca MJ".

Într-o pauză de filmare a emisiunii "România dansează", CRBL şi-a făcut timp să le transmită un mesaj fanilor pe care îi invită să asculte primul său album solo, "Ce avem noi aici?!", pe care-l lansează astăzi împreună cu Gazeta Sporturilor.

- Eduard, ce ne poţi spune despre primul tău album din cariera solo?
- O dată cu lansarea acestui album, am un sentiment de împlinire. E realizat într-un stil amuzant care mă caracterizează.

- Ai vreo piesă preferată de pe album?
- Cea mai bună este K-Boom, o piesă autobiografică despre care nu am crezut că va deveni un hit atît de mare. Melodia mă reprezintă şi este foarte interesant că foarte multă lume s-a regăsit în versurile ei. O altă piesă specială pentru mine este "România nu-i jucăria ta", care ne învaţă să fim mai uniţi.

- Poate nu mulţi ştiu ce înseamnă numele tău de scenă. Cum te-ai ales cu el?
- Mereu am fost pasionat de versuri. Într-o zi, scriind nişte cuvinte în joacă, am tăiat vocalele şi mi-a plăcut cum arată: CRBL sau COMPUN RIME BINE LEGATE. Prietenilor le-a plăcut şi aşa mi-a rămas numele de scenă. Cred că mi se potriveşte.

- Ştiu că eşti pasionat de baschet. Ce alte legături cu sportul mai ai?
- Cînd eram mic am făcut judo, înot, tenis de cîmp. Mi-ar fi plăcut să fac şi gimnastică, dar era prea tîrziu. Am urmat şi cursurile facultăţii de educaţie fizică şi sport. În plus, am jucat baschet la juniorii CSU Piteşti şi, mai tîrziu, la Amicii, în divizia B.

- Cum ai ajuns acolo?
- Un prieten de la echipă m-a rugat să-l ajut cu sponsori, iar eu i-am propus să vin să joc. Ca să nu mă fac de rîs, după ce terminam emisiunea de la radio, la 9 seara, plecam la antrenament în Piteşti. Ajungeam înapoi la 2 noaptea. M-am descurcat destul de bine, zic eu. Măcar blocam un om şi mai dădeam şi cîteva pase decisive :) Dar nu am mai rezistat programului şi am renunţat.

- Ai vreo echipă preferată?
- Miami Heat. La fotbal, doar ma uit. Nu ţin cu nimeni pentru că, indiferent cu cine ţii, ajungi să-ţi iei bătaie :) Îmi place LeBron James, dar nu va fi niciodată mai bun ca Michael Jordan, indiferent ce zic cifrele. Nimeni nu-l va egala! Cînd eram mic, îmi plăcea de Rodman şi chiar încercam să-i imit look-ul.

- Ce mesaj le transmiţi fanilor tăi care doresc să asculte noul album?
- "Ce avem noi aici?!" e un album simplu cu CRBL, care îţi aduce cel puţin un zîmbet. Şi, deşi cuprinde munca de cîţiva ani a unui artist, costă mai puţin ca un pachet de ţigări ;-)

3 lucruri mai puţin ştiute despre CRBL:
- "Dacă nu mă apucam de dans, eram hotărît să mă fac salvamontist. Aş cumpăra orice echipament care ar supravieţui sfîrşitului lumii"
- "Mama mi-a spus cînd eram mic: «Un bărbat trebuie să ştie şi ce face o femeie, nu doar să bată cuie şi să aducă bani în casă». Aşa că, pe lîngă gătit şi spălat, am învăţat şi să cos. Aş putea s-o învăţ şi pe fetiţa mea, Alesia"
- "Colecţionez ghete şi şepci"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează