GSP SPECIAL  »  EXTRA  »  EXTRASPORT

CEx PSD. Liviu Dragnea vs Gabriela Firea! Rezultatele votului după ședința de 8 ore a social democraților

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 21:18

Liviu Dragnea rămâne președintele PSD și după tentativa de a-l îndepărta de la conducere a taberei conduse de Gabriela Firea, primarul Bucureștiului. 

Conform primelor declarații ale Gabrielei Firea, Dragnea a lansat la final o dezbatere cu privire la rămânerea lui în fruntea social-democraților. Deznodământul votului a fost de 39 de voturi pentru susținerea lui Dragnea, în timp ce 10 oameni i-au cerut liderului PSD să facă un pas înapoi. Unul s-a abținut, 5 persoane au absentat de la CEX, iar mai mulți oameni au părăsit ședința înainte de final. 

Dragnea a oferit un alt rezultat: 55 de voturi pentru rămânerea lui,  8 împotrivă și o abținere. 

"Primul câștig al acestui CEX este că a fost prima ședință în care s-a dezbătut cu foarte multă sinceritate, cu argumente, toate problemele care ne frământă. Nu a mai fost nimeni timorat. S-a cerut excluderea mea de către primarul de la sectorul cinci, la intervenția domnului Dragnea nu a fost supus la vot" Gabriela Firea

Vezi și: Tolo: Dragnea a bătut-o pe Firea la fel de rău și exact cu armele cu care Burleanu l-a bătut pe Lupescu!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează