GSP SPECIAL  »  GSPTV  »  PROMO

Ştirile Zilei, ora 18.00, GSPTV: Dragomir prevesteşte: „Va fi dezastru la Steaua!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 septembrie 2009 00:00

În această seară, la „Ştirile Zilei” GSPTV, de la ora 18.00, prezentate de Costin Deşliu, veţi putea vedea ce crede preşedintele LPF, Mitică Dragomir, despre situaţia explozivă de la Steaua. „Dacă n-ai rezultate şi, în plus, mai dai şi din clanţă, atunci eşti copilul ploii”, spune Dragomir după reacţia tehnicianului Stelei.

Deranjat de amestecul patronului la echipă, Cristiano Bergodi a pus piciorul în prag şi a declarat că de acum înainte doar el va decide asupra sorţii lui Dayro Moreno. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
 •  09 Septembrie 2009, 23:42

Pana cand Steaua nu va fi condusa de un patron asa cum este cel al Urziceniului, nu se vor vedea rezultate in Ghencea! E clar! Nu eram de acord cu cei care strigau "Becali, pleaca din Ghencea!" dar cu timpul am inteles ca au perfecta dreptate. Sa-si vada de afacerile lui si sa lase fotbalul. Au ajuns ciobanii sa faca echipe de fotbal..Are el habar de fotbal?? Cat de nesimtit sa fii astfel incat sa impui unui antrenor ce jucatori sa foloseasca?

ghpahonea
ghpahonea  •  09 Septembrie 2009, 22:56

mitica ar trebui sa-si vada de liga ca nici pe acolo nu au toate un miros placut...ar trebui sa fie obiectiv, sobru in relatia cu cluburile .daca vrea sa fie prieten cu gigi sa fie in particular nu prin presa ! si isi mai da si cu parerea si voi ziaristii abia asteptati !pe cat de analfabeti sunt "conducatorii" din fotbal pe atat de hiene sunt ziaristii ! interpreteaza limba de lemn cum vor ei iar fraiericii ca mitica nici nu-si dau seama ce penibili sunt !

 •  09 Septembrie 2009, 21:47

chiar sa se intoarca Piturca antrenor in Ghencea? Ca tot au vazut meciul cu Franta impreuna...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează