Articol de GSP - Publicat luni, 01 martie 2010 00:00

Unul dintre cei mai mari fani dinamovişti, Victor Ciutacu, redactorul-şef al Jurnalului Naţional este invitatul special al emisiunii "Al 12-lea jucător" de la GSP TV, marţi cu începere de la ora 15:15.

Dinamovist din anii '70 atunci cînd echipa de suflet avea un şir lung de victorii, de bucurii şi de momente de mîndrie, dar şi cu imense dezamăgiri, Ciutacu vine să povestească cum s-a născut cu sînge alb-roşu în vene, care sînt marile dezamăgiri, dar şi împlinirile de cînd e "cîine" roşu, într-o ediţie specială.

Dan Udrea, realizatorul emisiunii va discuta cu redactorul-şef al Jurnalului Naţional şi despre meciul cel mai important din cei peste 30 de ani, ca suporter dinamovist. Nu rata o ediţie specială, de la 15:15, marţi, în direct pe GSPTV!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”