GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CITEŞTE CE NU AI VĂZUT ASEARĂ LA TV, DUMINICĂ

Andone: "Campionatul nu s-a cîştigat doar pe teren"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 aprilie 2008 00:00

GSP vă propune o nouă rubrică. “Citeşte ce nu ai văzut aseară la tv”. Urmărim toate emisiunile de sport şi-ţi facem un rezumat. Aşa că nu trebuie să te impacientezi dacă ai ratat vreo emisiune. Găseşti a doua zi de dimineaţă în GSP cele mai importante lucruri care s-au spus.

La emisiunea Fanatik de pe Telesport, a fost invitat managerul Stelei, Adrian Ilie. Acesta a declarat: "Rapid a fost o echipa fara idei, ma asteptam sa ameninte poarta CFR-ului, insa nu au avut oameni care sa construiasca de la mijloc in sus. Am vazut un meci in care CFR a dominat. Poate, ca sa bata, Rapid trebuia sa joace fara spectatori. Cred ca Rapid si-a aparat sansele corect", a spus Ilie.

Becali a fost sunat de realizatorii emisiunii şi a spus că nu e afectat de victoria CFR-ului: "Pe mine ma intereseaza ce face Steaua, ma intereseaza sa castige Steaua. Bineinteles ca as fi vrut sa fie altul scorul, ca sa nu am emotii, dar asta a fost situatia. A fost o victorie clara a CFR-ului. Acum Steaua are program greu".

Din partea învingătorilor derby-ului CFR-Rapid 1-0 a vorbit preşedintele clujean, Iuliu Mureşan: "Azi am fost mai buni decît Rapid. Sperăm ca Steaua să facă paşi greşiţi şi să revenim pe locul 1. Azi am fost din nou o echipă în teren şi asta e bine. Rapidul a jucat bine, în multe momente ne-am anihilat la mijloc, dar noi am fost mai buni în atac."

Referitor la partida de mîine, Steaua - U Cluj, preşedintele lui CFR a adăugat: "S-ar putea ca U Cluj să facă mîine o figură frumoasă. Nu i-am motivat, dar avem relaţii bune cu «U» şi cred că vor juca corect şi vor face un meci bun."

La Realitatea Sportivă a vorbit de asemenea preşedintele lui CFR, Iuliu Mureşan, care a completat spunînd că echipa lui Ioan Andone şi-a asigurat locul doi cu victoria în faţa Rapidului "A fost un meci important pentru toată lumea fotbalului. Am jucat extraordinar astăzi, s-a văzut dorinţa şi motivaţia jucătorilor de a cîştiga această partidă. Cînd se joacă pe teren fotbalul este frumos. Dacă pierdeam astăzi sau făceam egal, cred că era în pericol şi locul doi. Aşa, poziţia a doua este asigurată şi păstrăm în continuare şanse la titlu", a spus Mureşan.

Copos a intervenit şi el la Realitatea sportivă: "Sînt mulţi jucători care vor pleca la vară" Patronul rapidist s-a supărat şi ameninţă că va face curăţenie din vară. "Coman a fost extraordinar! Sunt cu domnul Taher aici si a fost cel mai bun jucator al meciului. Nu pot sa discut daca ii vom face contract pe viata lui Coman, sunt multi jucatori care vor pleca in luna iulie cand vom avea sedinta Consiliului de Administratie", a spus Copos la Realitatea Sportiva.

Iancu: "O să cerem excluderea din arbitraj a lui Balaj" Preşedintele lui Poli Timişoara, Marian Iancu şi arbitrul partidei Poli - Dinamo, Cristi Balaj, au avut un dialog spumos la emisiunea Realitatea Sportivă. Iancu: Domnule Balaj, vi s-a intamplat pe parcursul partidei de aseară să fiţi aplaudat ironic şi de alţi jucători în afară de Brezinski? Balaj: În faţa mea nu, dar am aflat după meci că Pulhac m-a aplaudat ironic. Mi-au relatat prietenii după joc. Iancu: Şi Cristea şi Pulhac au făcut acelaşi lucru şi dumneavoastră aţi închis ochii. "O să cerem excluderea din arbitraj a domnului Balaj", a încheiat Iancu.

La televiziunea sport.ro au vorbit Gabi Balint, Gigi Becali şi Ioan Andone.

Gabi Balint: "Am văzut o echipă Rapid nemotivată" Fostul internaţional, Gabi Balint, nu a fost impresionat de calitatea partidei CFR Cluj - Rapid. "Am fost un meci destul de slab. Nu am văzut o echipă Rapid motivată. Nu au contat deloc în atac, atacanţii giuleşteni au fost izolaţi, ei nefiind sustinuţi de celelalte linii. E o victorie meritată a clujenilor", a spus Balint.

Becali : "Dacă am ajuns să mă tem de U Cluj, mă las de fotbal" Patronul stelei, Gigi Becali spune că nu se teme de partida de mîine, cu "Şepcile Roşii". "Dacă mi-ar fi frică de meciul cu U Cluj, mă las de fotbal. Emoţii sînt, dar frica e altceva. Dacă ne bat, mă las de fotbal, mă duc acasă, mă culc şi nu mai ies din casă. Nu mai pierdem nici un punct pînă la finalul campionatului. Singurul meci mai greu va fi cu Gloria Buzău", a spus Gigi Becali la Special.

Gigi Becali : "Jucătorii care îşi vînd coechipierii nu merită să nici să trăiască" Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a spus că era "blaturilor" în fotbalul românesc s-a încheiat. "În România nu se mai fac "blaturi". Poate se mai cumpără 2-3 jucători de la echipa adversă, dar la nivel de conducători nu se mai fac. Vă spun eu sigur! Jucătorii care vînd munca şi sudoarea colegilor nu merită nici să trăiască", a declarat Becali la Special.

Andone: "Ne-am apropiat de jocul pe care îl prestam în toamnă" Tehnicianul CFR-ului, Ioan Andone, a spus că este mulţumit de jocul elevilor săi din această seară. "Nu sînt un antrenor fericit. Sînt un antrenor îngrijorat şi asta pentru că mai avem 5 finale şi trebuie să le cîştigam pe toate. Astăzi doar ne-am apropiat de jocul pe care îl prestam în toamnă. La un derby, toţi jucătorii se mobilizează. Steaua pleacă favorită în toate meciurile pe care le mai are pînă la final, în afară de partida cu Dinamo", a declarat Andone .

Andone: "Campionatul nu s-a jucat doar pe teren" Ioan Andone a declarat că în nici un campionat din lume campioana nu se stabileşte doar pe teren. "Campionatul acesta nu s-a jucat doar pe teren. Dar nicăieri în lume nu se întîmplă lucrul ăsta. Mai sînt suporterii care te pot ajuta să iei titlul, dar şi multe alte lucruri pe care nu pot eu să le spun acum", a mărturisit Andone la Special, de la Sportro.

Recursul Etapei, Antena 2 Badea: "Chivorchian a fost la vestiare, deşi era suspendat" Nicolae Badea, preşedintele CA al FC Dinamo, a acuzat la Recursul Etapei, pe Antena 2, faptul că Gheorghe Chivorchian, directorul Politehnicii Timişoara, a fost la vestiarul echipei sale în ciuda faptului că era suspendat: "Ştiu că dacă ai permisul suspendat, eşti pedepsit şi dacă te duci să conduci pe o stradă lăturalnică. Nu este normal ca o persoană aflată sub suspendare să se ducă la vestiare, să participe la şedinţa tehnică şi apoi să meargă cu echipele pînă la intrarea pe gazon.
Badea a vorbit şi despre meciul de aseară, încheiat 1-1: "Cred că Dinamo a avut superioritate atît calitativă, cît şi cantitativă. Îmi pare rău pentru Poli, dar poate la anul vor avea mai mult noroc în lupta pentru titlu, a spus Badea la Antena 2.

Chivorchian: "Cunosc regulamentele, nu am fost pe teren" Gheorghe Chivorchian a dat replica, la Recursul Etapei, acuzaţiilor aduse de Nicolae Badea, conform cărora ar fi încălcat interdicţiile suspendării decise de Comisia de Disciplină a FRF: "Nu este adevărat că am fost pe teren, cunosc regulamentele foarte bine. Ştiam că nu trebuie să fiu pe teren, în condiţiile în care am fost suspendat după o eliminare venită greşit de la un arbitru cu care Florin Prunea bătea cuba la Galaţi, după meciul nostru cu Oţelul".

Despre meci, directorul Politehnicii Timişoara a spus: "Penalty-ul lui Dinamo a fost acordat eronat. Faultul s-a petrecut în afara careului, am o fotografie care dovedeşte asta. Am cuvinte de laudă pentru Balaj, pe care îl consider unul dintre cei mai buni arbitri din Liga I, dar este a treia etapă consecutivă cînd am fost dezavantajaţi. Pulhac a făcut un gest ironic precum al lui Brezinsky, care a fost eliminat, însă dinamovistul a rămas nesancţionat, iar la protestele dinamoviştilor nu s-a luat nici o măsură".

Andone: "Fabbiani se pregăteşte foarte bine, dar joacă slab" Ioan Andone a comentat la Recursul Etapei forma slabă pe care o traversează atacantul argentinian Christian Fabbiani: "Fabbiani trece printr-o perioadă mai puţin bună, dar el rămîne un jucător care îmi place foarte mult. A început foarte bine returul, dar acum nu ştiu ce se întîmplă cu el. Vă spun sincer că nu are o viaţă dezordonată, ci se pregăteşte foarte bine. Sper să-şi revină".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
 •  20 Aprilie 2008, 14:11

asta e pt toti cfristii...unde erati fratilor acum 5 ani???pana sa ajunga cfr in divizia a nici nu avea suporteri...si acuma e plina...:))...pana acuma toti erati cu ~U~..acum ati vazut ca e cfr sus in clasament...si sunteti toti suporterii u cfr...si ce suporteri...nu recunoasteti unu ca cfr a fost avantajata..toti ca a jucat f bine...ca e cea mai buna....da nici unu dintre voi nu stia pana anu asta , cand era infiitata cfr...acum ati aflat ca a sarbatorit 100...suporteri de kkt

 •  17 Aprilie 2008, 16:25

aveti dreptate cu totiidar ati omis ceahlaul-cfr cand le-a anulat un gol ceahlului arbitru si nu a vazut un penalti cat CASA si mai sunt....si cfr-faru....si craiova-rapid...cu exact aceiasi si situatie un gol scos din poarta craiovei...k de rapidu e curat...rapid-timisoara... cu gresili de arbitraj... sau bistrita-dinamo cand alora nu li se da penalti dar cainilor da si gratis... pe deasupra. sau dinamo-poli iasi cand la fautul lui moti in pozitie de ultim aparator nu acorda nimic.. hai CRAIOVa

 •  16 Aprilie 2008, 20:00

mananci rahat!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează