GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Bogdan Stelea explică de ce l-a votat pe Cicâldău „Jucătorul lunii” și pe Dan Petrescu „Antrenorul lunii noiembrie”: „El reprezintă viitorul”

Articol de - Publicat luni, 06 decembrie 2021 13:00 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 13:02

Alexandru Cicâldău a fost ales „Jucătorul lunii octombrie” în ancheta Gazetei. Antrenorul lunii a fost desemnat Andrei Prepeliță de la FC Argeș, dar nu toți l-au preferat pe el. De exemplu, Bogdan Stelea, care a făcut parte din juriul GSP, l-a ales pe Dan Petrescu. Motivele lui, mai jos.

„Chiar dacă în cupele europene clujenii n-au un parcurs foarte bun, știm că au început destul de rău. În campionat se impun fără probleme, chiar dacă veneau după meciurile din cupele europene și asta influențează meciurile din campionat, acumulezi o anumită oboseală. 

CFR are un lot excelent și se adaptează destul de repede datorită experienței pe care o au jucătorii. Fac puțini pași greșiți în Liga 1 și doar FCSB le mai poate pune probleme”, spune Stelea.

Fostul coleg al „Bursucului” a vorbit și despre posibila plecare a acestuia la echipa națională: „Dan are contract încă doi ani și clauza este destul de mare. Cred că Federația nu-și plătește să plătească o astfel de clauză! Dacă va pleca depinde foarte tare de ce jucător vor aduce. 

Grupul de jucători e același și același a fost și cu Șumudică. Jucătorii cu un antrenor bun pot face față, iar diferența de puncte în momentul de față e una destul de importantă și o să fie destul de greu să fie prinși din urmă. Doar ei pot pierde campionatul”.

Referitor la alegerea lui Alex Cicâldău, Stelea și-a argumentat nominalizarea. „Pentru că joacă la un nivel foarte bun, pentru că e om de bază la Galatasaray, pentru că a evoluat foarte bine și în cupele europene. 

În plus, reușita lui a influențat radical meciul cu Marseille. Ar fi un lucru bun dacă ar deveni și căpitan la o formație importantă din străinătate. El reprezintă viitorul”, a spus fostul portar al echipei naționale.

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”?

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte, etc. Votul redacției GSP contează dublu.

Citește și:

CEI MAI BUNI Alexandru Cicâldău a fost ales „Jucătorul lunii noiembrie”, iar Andrei Prepeliță - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat

CEI MAI BUNI Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii noiembrie: „Un jucător de o valoare incredibilă” vs. „Un antrenor de mare viitor”

CEI MAI BUNI Andrei Prepeliță, ales „Antrenorul lunii noiembrie"! Cum arată voturile + Reacția sa: „Acest premiu este o onoare pentru mine. Îmi dă multă încredere”

CEI MAI BUNI Alexandru Cicâldău, „Jucătorul lunii noiembrie”! Cum s-a votat + Laudele turcilor: „Cea mai bună evoluție a sa în mijlocul lui Galatasaray”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1228562210537150
Bobin Alex Tiberiu  •  06 Decembrie 2021, 14:48

Normal premiu trebuia acordat lu ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chronic_6_0
chronic_6_0  •  06 Decembrie 2021, 13:51
Postat de yeti. pe 06 Decembrie 2021, 13:16

Antrenorul lunii e Vasile Dâncu

Dancu e antrenorul cincinalului.

yeti.
yeti.  •  06 Decembrie 2021, 13:16

Antrenorul lunii e Vasile Dâncu

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close