GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  MITICĂ LA BRUTĂRIE

Campania "Mitică la brutărie" continuă » "Ai distrus prin slugărnicie politică fotbalul românesc"

Campania
Campania "Mitică la brutărie" continuă

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 16 aprilie 2012 15:21

Suporterii continuă să-i conteste vehement pe şefii fotbalului românesc în campania Gazetei "Mitică la brutărie". Oamenii compară fotbalul nostru cu o societate comercială aflată în pragul falimentului şi spun că a sosit momentul concedierii managerilor generali Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu pentru incompetenţă.

INTRĂ ŞI TU ÎN CAMPANIE

fan violet: pentru că ai retrogradat FC ARGEŞ- clubul UNICULUI şi INEGALABILULUI NICOLAE DOBRIN, pentru 800.000E primiţi de la mediaş prin horoba; pentru că hotelul din băneasa ţi l-a făcut nicolae de la braşov şi în acel an braşovul a prins UEFA; pentru că un puşcăriaş tot la puşcărie va ajunge; pentru că ai distrus fotbalul românesc prin slugărnicie politică şi apariţia a tot felul de impostoriş pentru că eşti un nimeni şi un om de ....

Munteanu: Asta e mai rau decat Ceausescu,sufera de un cult al personalitatii. E nevoie de o gura de aer proaspata si tinereasca!

Damoc Gabriel Iulian: chiar nu va e rusine cita nebunie ati reusit sa aduceti pe linga fotbalul romanesc incercati sa fiti romani si arati ca va pasa si lasa ti altii sa incerce sa redreseze fotbalul chiar daca ati facut multe dar nu trebuie sa deveniti proprietari pe ceea ce este al iubitorilor de fotbal din romania nu va mai faceti ca va pasa sau daca va pasa si din alta functie puteti ajuta fotbalul ati devenit obsedati de putere

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
gazistu
gazistu  •  18 Aprilie 2012, 10:45

dar cine sa le dea jos pe caracatitele astea 2 batrane, ca au prins radacini puternice la liga si sunt greu de doborat. darf ar fi mult mi bine daca am fi condusi de oameni mai noi, mai tineri care au vazut foltabul mare, hagi si popescu, prin rotatie la liga de fotbal dion ro. si apoi tot altii si altii dunitrescu, raducioiu, stelica, prunea, prodan, munteanu dorinel, selymes, etc oamenii care stiu cu ce se mananca fenomenul fotbal , ca sandu a fost un amarat de atacant la sportul studentesc si mitica nu a jucat fotbal in viata lui e un om de la tara de la balcesti, jud valcea. ce vrei mai mult de la el?

olteanupm
olteanupm  •  18 Aprilie 2012, 10:03

mitica si sandu la pescarie:))))))))

88gore88
88gore88  •  17 Aprilie 2012, 22:45

Pentru tot "binele" ce crezi ca l-ai facut fotbalului romanesc,du-te la polul nord!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează