GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  MITICĂ LA BRUTĂRIE

Campania "Mitică la brutărie" continuă » "Aţi patronat un fotbal corupt pînă în ligile inferioare"

Intră şi tu în campania
Intră şi tu în campania "Mitică la brutărie"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 10 aprilie 2012 22:17

Suporterii continuă să-i conteste vehement pe şefii fotbalului românesc în campania Gazetei "Mitică la brutărie". Oamenii compară fotbalul nostru cu o societate comercială aflată în pragul falimentului şi spun că a sosit momentul concedierii managerilor generali Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu pentru incompetenţă.

INTRĂ ŞI TU ÎN CAMPANIE

chera marian: "pentru ca nationala ,din 1994 a luat-o pe o panta descendenta(abrupta).nu ati dat importanta mai deloc centrelor de copii si juniori.au aparut numeroase cluburi private care au obiectiv principal taxa lunara.ar fi trebuit sa obligati cluburile sa dea o mare importanta acestor viitori fotbalisti.ptr.ca ati patronat un fotbal corupt pana in ligile inferioare.ptr ca......"

Dumi: "Comunismul isi da ultima suflare prin acesti"furheri", dar trebuie sa realizeze ca dictatura se sfarseste cand cand vrea poporul! Miticuta, pleaca cand nu e prea tarziu, nu te mai umili ca ai devenit penibil!"

danut labar: "nu este compatibil cu postu ce-l detine,a promovat in timp non-valori si pe baza de relatii,nu numai atat ,a facut abuz de functia ce o detine,a facut ca Adunarea Generala care de el asculta,ptr ca majoritatea sunt oamenii,au fost pusi sa voteze dezafilierea unui club important de fotbal,la el e mai grav si cred ca ar merita puscaria daca mai exista dreptate in tarisoara asta a noastra"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (4)
valica5
valica5  •  12 Aprilie 2012, 00:02

De ce poreclele celor 2 nu sunt Shakespeare si/s-au Einstein, de exemplu, ci Nasu si Corleone? Evident noi suntem cei care nu intelegem spiritul lor de gluma. Mereu noi suntem cei care trb sa cedam s-au sa lasam de la noi, sa fim intelegatori, sa suferim s-au sa fim pozitivi, cum le place lor sa spuna, si mereu noi am cedat , suporterii, spectatorii,cititorii, dar ei nu au inteles ca de obicei cel mai destept cedeaza, si mereu au confundat bunul simt cu prostia, crezand ca daca nu am spus nimic atata timp suntem prosti si usor de manipulat dar toate au o limita. Nu luati in seama asta, domnilor Nasu si Dragomir si nu cedati, capitanul abandoneaza ultimul corabia, care se scufunda evident!

alexhaiducu
alexhaiducu  •  11 Aprilie 2012, 17:43

mitica la zoo!

aius
aius  •  11 Aprilie 2012, 13:18

nici macar numai trebuie sa comentam,ci sa spunem cateva cuvinte:PLECATI ACASA!!!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează