GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  MITICĂ LA BRUTĂRIE

Campania "Mitică la brutărie" continuă » "Au creat legi care sînt egale cu dictatura"

Campania
Campania "Mitică la brutărie" continuă

Articol de GSP - Publicat luni, 09 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 aprilie 2012 12:14

Suporterii continuă să-i conteste vehement pe şefii fotbalului românesc în campania Gazetei "Mitică la brutărie". Oamenii compară fotbalul nostru cu o societate comercială aflată în pragul falimentului şi spun că a sosit momentul concedierii managerilor generali Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu pentru incompetenţă.

INTRĂ ŞI TU ÎN CAMPANIE

chera marian: pentru ca liga 1-ii este printre cele mai slabe din europa.pentru ca egalizarea s-a facut inspre in jos.nu ati gestionat bine negocierile drepturilor de televizare :in general un management slb si fara orizonturi.

corneliu voinea: Au creat legi care sunt egale cu dictatura..nimeni (antrenori, jucatori, suporteri..etc) nu are voie sa critice pe nimeni (arbitri, federatia)..bagam jandarmii sau va bagam in B..salariu 15000 de euro..pt. rezultate 0 (barat). O sa ajungem sa jucam cu o echipa in preliminarele Europa League.....

max: Sa plece acesti hoti,mafioti dar nu ori unde la puscarie sa nu mai fure, tot ce am avut bun in romania au furat.Unirea urziceni a cistigat campionatul milogul de patron si-a achitat datoriile catre mafia din fotbalul romanesc si a disparut,acum urmeaza otelul.In europa suntem de ris toti straini rid de noi din cauza la aceste gunoaie care si-au facut HOTELURI, VILE au conturi cu milioane de euro in strainatate. LA PUSCARIE CU TOTI.

 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
viiktor
viiktor  •  10 Aprilie 2012, 11:14
Postat de adryano_94z pe 09 Aprilie 2012, 22:05

ce tot aveti cu dragomir care e singurul om competent din toata liga 1 sa faca performanta.Daca apare gigi becali la televizor peste 2 ore cum ca vrea sa-l de a jos pe obama peste 5 minute gsp si otv-ul incep inca o campanie in care oamenii nu stiu despre ce e vorba

Lasa-ne amice, esti angajat de Mitica sa comentezi in sustinerea lui? Lasati-ne cu subversiuni de genul Securitatii din timpul comunismului, care l-a distrus si pe Ceausescu, care pe unde mergea, se organiza sa arate totul bine, pastrandul departe de realitatea tarii. In ziua de azi nu ne mai prostiti ca pe parintii, bunicii si strabunicii nostri. Pana aici v-a fost!!! Sunt oameni tineri, competenti si verticali, capabili sa preia fraiele din conducerile corupte, intr-un final vom reusi sa le dam aceasta sansa. HAI ROMANIA!

axl_41
axl_41  •  10 Aprilie 2012, 11:03

Mircea Sandu ar putea sa fie maistru la brutarie ca e obisnuit cu faina de la Raluca. Mitica Dragomir ar putea sa se vindece de priapism daca ar mai trage si el cate o liniuta de faina din cand in cand. Oamenii astia doi sunt perefeti pentru acest job, mai ales ca Dragomir e singurul om de fotbal de Romania care are diploma de presedinte, de antrenor si de arbitru, dar nu s-a incaltat vreodata in ghete de fotbal. Pacat ca i-a luat-o Mutu inainte fiindca precis avea locul rezervat la Chelsea.

alex_777
alex_777  •  09 Aprilie 2012, 22:59
Postat de adryano_94z pe 09 Aprilie 2012, 22:05

ce tot aveti cu dragomir care e singurul om competent din toata liga 1 sa faca performanta.Daca apare gigi becali la televizor peste 2 ore cum ca vrea sa-l de a jos pe obama peste 5 minute gsp si otv-ul incep inca o campanie in care oamenii nu stiu despre ce e vorba

dute frate si tu la coada ca a venit masina cu paine!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează