GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  MITICĂ LA BRUTĂRIE

Campania "Mitică la brutărie" continuă » "Cum puteţi suporta reacţia negativă a publicului? Vreţi statuie?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 23 martie 2012 23:29

Suporterii continuă să-i conteste vehement pe şefii fotbalului românesc în campania Gazetei "Mitică la brutărie". Oamenii compară fotbalul nostru cu o societate comercială aflată în pragul falimentului şi spun că a sosit momentul concedierii managerilor generali Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu pentru incompetenţă.

INTRĂ ŞI TU ÎN CAMPANIA MITICĂ LA BRUTĂRIE!


Userul "Prăpăstiosul" e stupefiat de pasivitatea celori doi conducători ai fotbalului românesc: "Nu ştiu cum puteţi suporta reacţia negativă a publicului. Oamenii de pe stradă vă reneagă, ce mai vreţi? Este clar că aţi făcut bani din fotbal, este clar că vă ocupaţi numai de găinării, ce mai vreţi? Statuie?". Acesta este completat de Valentin Mlendea care concluzionează: "Multă vorbă şi fapte puţine".

Liviu: "Sandu Mircea prin comisiile pe care le-a subordonat (arbitri, AJF, etc.) a influenţat negativ desfăşurarea actului sportiv fotbalistic"

Matei Răzvan: "A fost de ajuns. Aţi început să deveniţi penibili şi pe zi ce trece vorbiţi numai prostii"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
biancorossi
biancorossi  •  24 Martie 2012, 16:19

penibili. si voi si campania voastra de copii frustrati. lipsa de seriozitate si preocupari cinstite.

viezure
viezure  •  24 Martie 2012, 03:07

Les Miserables! Asa ar trebui pseudo-numiti acesti calai ai fotbalului romanesc. Acesti "mizerabili" care traiesc din 89 incoa' cu jacuzzi si haine finutze, de pe urma fotbalului. Sandu si Dragomir, fac legi, trag linii si dau verdicte dupa cum le sta basca pe cap sau boashele in suspensor, apoi se lingusesc imediat la evenimente gen Adunari Generale. Izolati in intagibila lume de lege, acesti doi prea-imparati au violat absolut tot ce se putea din democratia fotbalului. Si vor sa ramana... pe scaun in continuare. Sa luam aminte!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează