GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  MITICĂ LA BRUTĂRIE

Campania "Mitică la brutărie" continuă » "Denumirea FRF s-a schimbat în FRFFV (ultimele două litere: fără viitor)"

Campania
Campania "Mitică la brutărie" continuă

Articol de GSP - Publicat luni, 02 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 02 aprilie 2012 13:30

Suporterii continuă să-i conteste vehement pe şefii fotbalului românesc în campania Gazetei "Mitică la brutărie". Oamenii compară fotbalul nostru cu o societate comercială aflată în pragul falimentului şi spun că a sosit momentul concedierii managerilor generali Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu pentru incompetenţă.

INTRĂ ŞI TU ÎN CAMPANIE!

CIUCHE MARIUS: "IN KENIA DE TE AI DUCE,SA AVEM DE UND TE ADUCE!"

popescu paul: "Nu doar pentru ca ai dezafiliat un club ca Universitatea Craiova, care este deja istorie pentru fotbalul romanesc, iti doresc sa pleci, ci pentru toate dezamagirile pe care trebuie sa le indure fanii echipei nationale in ultimii ani, pentru nepotismele cu care se aleg antrenorii si jucatorii echipei nationale de multa vreme incoace. Sa revin din nou la Universitatea Craiova, sper ca justitia romana sa faca dreptate in acest caz in care sunt cerectati cei doi conducatori ai fotbalului romanesc"

Dan Besliu: "De ceva timp federatia si-a cam schimbat denumirea din FRF in FRFFV, ultimele doua litere pun in evidenta ce a mai ramas adica (FARA VIITOR). Sa lasam sa se ocupe de federatie oamenii care intradevar au habar de acest fenomen, fara urme dictatoriale cu directii clare catre falimentul managerial actual"

Face: "Este greu de inteles ce are Mitica in comun cu fotbalul? Se credea arbitru atunci cand dirija circulatia la intersectia din Dorobaniti?? Sau antrenor atunci cand planta rosii si castraveti in system 3-2-5 sau 4-4-2 sau 4-3-3 pe brazda din gradina?? Pleaca mai frate!! Destepti ca tine sunt peste tot in Romania! A mai fost unul la fel, de la "Cizmarie" , care le stia pe toate si era bun la toate. Nu-i spun numele, saracul neam prost s-a dus! Sunteti neamuri, siamezi sau esti o sosie a lui?"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează