GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  MITICĂ LA BRUTĂRIE

Campania "Mitică la brutărie" continuă » "Mircea Sandu, aşa-i că te crezi Mesia?

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 24 martie 2012 23:59

Suporterii continuă să-i conteste vehement pe şefii fotbalului românesc în campania Gazetei "Mitică la brutărie". Oamenii compară fotbalul nostru cu o societate comercială aflată în pragul falimentului şi spun că a sosit momentul concedierii managerilor generali Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu pentru incompetenţă.

INTRĂ ŞI TU ÎN CAMPANIA MITICĂ LA BRUTĂRIE!


Userul Bogdan Tubac îl pune la zid pe şeful FRF, Mircea Sandu: "Ai senzaţia că eşti Mesia fotbalului românesc, nu-i aşa?", fiind completat de "titi cel rău": "Ca jucător a fost destul de bun, dar ca lider al FRF i-a cam trecut vremea. Singura realizare e construcţia Naţional Arena şi finala Europa League. Dar cu ce cost? Alţii făceau 3-4 stadioane cu banii cheltuiţi".

Marius vine cu un mesaj dur pentru Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu: "Sînteţi dictatori şi obsedaţi de putere! Nu vedeţi că nimeni nu mai vrea să fiţi în fotbal?"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
antalmihai
antalmihai  •  25 Martie 2012, 21:40

HOTIIIIIIIIIIIIIIIII ! AFARA CU EI , PARDON - LA PUSCARIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

riccardo1966
riccardo1966  •  25 Martie 2012, 18:43

Intr-o tara ca Romania ,unde nimeni nu a facut nimic pentru sport, doar a furat, voi vreti sa-i schimbati din functie pe cei doi jefuitori-sefi , copii nebuni !? Va da-ti seama ca o parte din" prada" obtinuta ,ia drumul campaniilor electorale si buzunarelor politicienilor !? Cei care o pot face, nu au nici un interes, pentru ca asa si-ar taia singuri "subventiile" !

gabryel28
gabryel28  •  25 Martie 2012, 15:25

of romanie cei cinstiti si saraci ies in strada sa manifesteze iar cei bogati si cei ce conduc ne masacreaza dulce romanie

Vezi toate comentariile (5)
Comentează