GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Bucureștiul și-a împărțit trofeele » Darius Olaru a fost ales „Jucătorul lunii aprilie”, iar Adrian Mutu - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat

Articol de , - Publicat miercuri, 04 mai 2022 08:00 / Actualizat miercuri, 13 iulie 2022 18:35

Darius Olaru și Adrian Mutu au câștigat premiile "Jucătorul lunii aprilie", respectiv "Antrenorul lunii aprilie". Este cea de-a doua distincție consecutivă care ajunge la FCSB, iar în Giulești, la 8 luni după cea adjudecată de Mihai Iosif, în august 2021

A mai trecut o lună plină de fotbal cu meciuri pe muchie de cuțit, cu execuții spectaculoase, goluri de generic și schimbări perfecte. Ca de fiecare dată din august trecut, Gazeta Sporturilor decernează la fiecare început de lună câte un premiu pentru jucătorul, respectiv antrenorul lunii precedente.

Pentru trofeul "Jucătorul lunii aprilie" GSP a nominalizat 5 fotbaliști: Rareș Ilie (Rapid), Darius Olaru (FCSB), Jovan Markovici (U Craiova), Florin Tănase (FCSB) și Alexandru Crețu (U Craiova). Pe lista preliminară au mai fost Baiaram (U Craiova), Bicfalvi (Ural), A. Ivan (U Craiova), Chiricheș (Sassuolo).

În urma centralizării voturilor de la cele trei categorii, "Jucătorul lunii aprilie" a fost declarat Darius Olaru. Omul potrivit la locul potrivit, Darius a luat fața "diamantelor" lui Becali în aprilie. Goluri cu FC Voluntari și Farul, plus alte trei pase decisive, toate vitale într-o bătălie pentru supremație mai acerbă ca niciodată.

La cea de-a doua categorie, "Antrenorul lunii aprilie", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Adrian Mutu (Rapid), Laurențiu Reghecampf (U Craiova) și Anton Petrea (FCSB). Pe lista preliminară a mai fost Pelici (CS Mioveni).

Câștigătorul lunii a fost desemnat în premieră Adrian Mutu! "Briliantul" a avut o lună de poveste! Victorii cu Botoșani, UTA, Gaz Metan și Sepsi, dar și egalul cu Chindia. Cu el pe bancă, giuleștenii au bifat șapte victorii la rând, patru doar în aprilie. Sunt lideri în play-out și visează la Conference League.

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL » Jucătorul lunii aprilie 2022

1. Darius Olaru20p
2. Rareș Ilie16p
3. Jovan Markovici7p
4. Florin Tănase6p
5. Alexandru Crețu5p

Clasament detaliat

Votul cititorilor

1. Darius Olaru5p
2. Rareș Ilie4p
3. Jovan Markovici3p
4. Florin Tănase2p
5. Alexandru Crețu1p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Darius Olaru10p
2. Rareș Ilie8p
3-5. Jovan Markovici4p
Florin Tănase4p
Alexandru Crețu4p

Votul specialiștilor

1. Darius Olaru5p
2. Rareș Ilie4p

CLASAMENT FINAL » Antrenorul lunii aprilie 2022

Clasament detaliat

1. Adrian Mutu20p
2. Laurențiu Reghecampf16p
3. Anton Petrea10p

Votul cititorilor

1. Adrian Mutu5p
2. Anton Petrea4p
3. Laurențiu Reghecampf3p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Adrian Mutu10p
2. Laurențiu Reghecampf8p
3. Anton Petrea6p

Votul specialiștilor

1. Adrian Mutu5p
2. Laurențiu Reghecampf4p

CITEȘTE ȘI:

Derby la Liga 4 între Iazu și Scânteia » Căruțe pe post de peluză, prima se dă în bere și mici, echipamente cumpărate de Bobonete: „E Dinamo-Steaua din Ialomița”
REPORTAJ
Derby la Liga 4 între Iazu și Scânteia » Căruțe pe post de peluză, prima se dă în bere și mici, echipamente cumpărate de Bobonete: „E Dinamo-Steaua din Ialomița”
Condițiile înfiorătoare din penitenciarul în care a fost închis Boris Becker: șobolani, droguri, celule dărăpănate și bătăi la ordinea zilei
ÎNCHISOARE
Condițiile înfiorătoare din penitenciarul în care a fost închis Boris Becker: șobolani, droguri, celule dărăpănate și bătăi la ordinea zilei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
crisman
crisman  •  04 Mai 2022, 11:08

Asta nu e jucatorul ala de la *** la faultul asupra caruia nu se stia daca va mai juca fotbal vreodata, s-a luat rosu si a jucat binemersi etapa urmatoste, o minune pentru doctori ;). Asta spre deosebite de Tomozei, caruia Edjouma i-a rupt ligamentele incrucisate, s-a vazut in direct asta, si nu s-a dat nici macar fault. Dar asa e cand nu cumperi doar arbitrii, ci si presa aservita ciobanului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mat111
mat111  •  04 Mai 2022, 10:04
Postat de Dumitru Ciobanu pe 04 Mai 2022, 08:14

Bine aleși Olaru pentru simularea de la Cluj și golurile marcate la finul lui Becali Voluntari și la Farul nașul dl.Becali deci în familie iar Mutu pentru ultimul egal cu Chindia si 7 victorii la fel cu Miță.Pentru Mutu e bine dar să continue să joace barajul.

Ce simulare visezi? *** ***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elefterie
elefterie  •  04 Mai 2022, 09:30

"Bucureștiul și-a împărțit trofeele". Ultimele pe anul ăsta...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează