GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CITEŞTE CE NU AI VĂZUT ASEARĂ LA TV, LUNI

Dragomir: "Am altă opinie decît membrii CAF, care au dat 3-0 pentru Steaua"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 aprilie 2008 00:00

GSP vă propune o nouă rubrică. “Citeşte ce nu ai văzut aseară la tv”. Urmărim toate emisiunile de sport şi-ţi facem un rezumat. Aşa că nu trebuie să te impacientezi dacă ai ratat vreo emisiune. Găseşti a doua zi de dimineaţă în GSP cele mai importante lucruri care s-au spus.

La Special, pe sportro, Marian Iancu a vorbit despre derbyul etapei a 31-a din Liga I, dintre Steaua si Poli Timisoara, asigurînd ca echipa pe care o finanteaza nu va fi motivata suplimentar la acest joc de rivala ros-albastrilor la titlu, CFR Cluj.

Dragomir: "Am altă opinie decît membrii CAF, care au dat 3-0 pentru Steaua"

Intr-o interventie telefonica la Special, pe sportro, presedintele LPF, Dumitru Dragomir a comentat lupta pentru titlul din Liga I in acest sezon, insistind asupra faptului ca CFR pastreaza sanse importante in duelul la distanta cu Steaua:

Nu mă iau după prostiile spuse de Gigi Becali. Îşi bate joc de presă. Şi Mititelu are strategia lui, aşa că să nu îl credem mereu. Steaua nu e favorită la titlu. Programul CFR-ului e mai uşor. Steaua nu are meci uşor la Craiova. Visul vieţii lui Mititelu este să bată Steaua şi Dinamo.

Iancu, Mititelu, Becali nu pot fi cumpăraţi pentru că un loc în clasament e 200.000 euro din drepturile de televiziune. Sînt locuri de 400.000, 500.000. Echipa care ia titlul înseamnă că l-a meritat. Eu sint pus la LPF să fiu echidistant.

Visul meu este să facem cel putin 10 stadioane ultramoderne în România. Am altă opinie referitoare la decizia CAF de astăzi, 3-0 pentru Steaua, pe care nu vreau să o spun. În 2008 a fost suspect meciul Bistrita - Piatra Neamţ, dar acum bag mâna în foc pentru corectitudinea acestui meci. M-a convins Pădureanu că a fost un meci corect.

Iancu: "Ne dorim să luăm cele 3 puncte, problema e să şi putem"

"În următoarele 4 meciuri sint monitorizati foarte atent jucatorii pentru a vedea cu cine mergem mai departe. Mingea e in dreptul jucatorilor. Sint jucatori care trebuie sa vedem daca sint compatibili cu ce ne dorim la Timişoara. Pantelimon va fi titular. Este un jucator foarte bun. Martinez este un jucator bine pregatit pentru Liga I. Tibi Balan a jucat foarte bine pînă acum. Bucur a revenit. Ganea este apt. Ne dorim sa luam cele 3 puncte, problema e sa si putem.

Obiectivele noastre au fost: participarea europeana si cistigarea campionatului. Cu o concentrare buna nu vom termina pe locul 6. Daca facem 12 puncte in ultimile etape putem termina pe locul 2. Avem un pachet consistent, peste 30.000 de euro pentru performanta. Pachetul cuprinde si meciul cu Steaua", a declarat Marian Iancu la televiziunea sportro.


Chivorchian:"Nu am primit nimic de la Cluj, dar asteptam felicitari dupa joc!"
Invitat la Fanatik, pe Telesport, presedintele Politehnicii Timisoara, Gheorghe Chivorchian, a comentat duelul de miine dintre Poli si Steaua:

"Neconvocarea lui Aliuta nu inseamna ca el nu mai face parte din planurile lui Dusan Uhrin. El ramîne un jucator foarte important pentru noi. Pot aparea surprize in formula de start pentru jocul de miine, dar nu intram cu echipa a doua! Nu exista asa ceva la Politehnica Timisoara.

Este normal sa dam sansa tuturor jucatorilor sa evolueze. Faptul ca nu am cîstigat de foarte mult timp ne responsabilizează si ne determina sa abordam partida exclusiv cu gîndul la victorie. Cine nu poate face fata ritmului impus la aceasta echipa, va fi trecut pe lista de transferuri! Nu am primit nici un telefon de la oficialii lui CFR Cluj, dar le vom raspunde miine seara cînd ne vor cauta ca sa ne felicite!"

Gigi Becali:"Oltenii vor ca Steaua să ia titlul!"

Intr-o interventie la Fanatik, pe Telesport, patronul Stelei, Gigi Becali, a vorbit despre jocul cu Poli Timisoara, din etapa a 31-a a Ligii I, referindu-se apoi si la razboiul declaratiilor dintre Adrian Mititelu si oficialii lui CFR Cluj:

"Nu vreau sa mai am emotiile pe care le-am avut la jocul de la Galati. Cred ca vom cistiga miine cu Poli. Avem prima sansa, dar se poate intimpla orice. Avantajul nostru este acela ca putem face si un egal, astfel ca presiunea nu mai e atit de mare.

Afirmatiile lui Mititelu? El este un om foarte corect, sufletist! Majoritatea oltenilor vor ca Steaua sa cistige campionatul. Sper ca patronul Universitatii sa le faca pe plac si sa bage echipa a doua in cazul in care cei de la Cluj nu-si cer scuze!

Ambitia lor cea mai mare nu este sa bata Steaua, ci pe Dinamo. Nu cred ca este vreun tertip al lui Mititelu! Nu cred in comploturi. Nici macar relatia de rudenie dintre Eugen Trica si Ilie Balaci nu ma pune pe ginduri. Si Balaci o vrea pe Steaua campioana! "

Gigi Becali: "Să ne ajute Colţescu 20% din cît i-a ajutat Augustus pe Poli în tur"

Rugat sa comenteze delegarea lui Sebastian Coltescu la derbyul de miine seara, patronul Stelei a declarat la Fanatik: "Coltescu face parte din primii 5 arbitri ai tarii. Chiar daca Marian Iancu incearca sa puna presiune pe brigada, nu cred ca va avea succes. Poate ca Sebastian Coltescu este talismanul Stelei.

Vreau sa ne ajute 20% din cit i-a ajutat Augustus Constantin pe cei de la Poli la jocul din tur. Daca jocul ar fi avut vreo miza pentru cei de la Timisoara, atunci le-as fi raspuns. Dar asa, nu inteleg toate aceste manevre! Oricum, fiecare dintre adversarele Stelei joaca pe prime care merg pina la 30 - 40 de mii de euro.

Becali a comentat apoi si parcursul Gloriei Buzau in partea a doua a campionatului: "Costel Bucur e prietenul meu si ma mai asculta din cind in cind. Nu pot sa stiu daca Buzaul a fost implicat in vreo strategie care sa ajute Steaua in acest retur."


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  24 Aprilie 2008, 19:10

Cum de nimeni nu vorbeste de suspendarea lui Lacatus!!! Cum e posibil ca un antrenor sa sara la bataie, insotit de Pedrazinni? Rusine cu asa conducere, asa jucatori!

 •  24 Aprilie 2008, 10:21

Adresa aia de net cu asa zisele poze nu functioneaza....Care e adresa corecta, frate ? sa ne "informama" si noi

 •  22 Aprilie 2008, 16:36

TARE,TARE, TARE

Vezi toate comentariile (5)
Comentează