GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Ilie Dumitrescu explică de ce l-a votat pe Gustavo „fotbalistul lunii”: „Aduce un plus! Un jucător care-și pune în valoare și coechipierii”

Articol de , - Publicat luni, 07 martie 2022 13:00 / Actualizat luni, 07 martie 2022 13:09

Gustavo a fost ales „Jucătorul lunii februarie” în ancheta Gazetei. Antrenorul lunii a fost desemnat Nicolo Napoli, dar Ilie Dumitrescu l-a preferat pe Cosmin Contra, care scrie istorie în Arabia Saudită la Al-Ittihad.

„Gustavo mi s-a părut că a fost într-o formă foarte bună, mijlocaș ofensiv care joacă bine între linii și în același timp apare la finalizare. Un jucător care-și pune în valoare și coechipierii, are o rază mare de acțiune pe fază ofensivă. M-a impresionat capacitatea lui de a interpreta cele două faze. E disciplinat din punct de vedere tactic, își acoperă foarte bine zona, apoi când echipa intră în posesie este un jucător care aduc un plus pe faza ofensivă. A marcat în meciuri importante, cu încărcătură, aduce un mare plus echipei”, spune Ilie Dumitrescu.

Gustavo s-a întors din China într-o societate și într-un climat unde a fost foarte bine primit. Când cunoști orașul, societatea, conducerea clubului îți este mai ușor să te adaptezi. Cum el și-a pus rapid amprenta pe jocul echipei e unul dintre cei mai importanți jucători. Este profilul de jucător care prinde foarte bine în zona asta
Ilie Dumitrescu, fost internațional

Întrebat dacă Gustavo ar face față și la o altă echipă de top din România, Dumitrescu a răspuns: „Fiecare echipă își construiește echipa și sunt jucători extremi de valoroși la CFR sau FCSB. De la mijloc în sus, în poziția de inter, mijloc de bandă ce joacă Gustavo echipele sunt acoperite foarte bine. Când cei de la Craiova s-au gândit să se întărească sau gândit la un jucător pe care-l cunoșteau”.

Craiova o să fie un adversar incomod, iar echipa asta va avea o exprimare consistentă. Sunt foarte mulți jucători cu o formă sportivă foarte bună, iar Reghecampf a găsit sistemul prin care echipa să dea randament. Craiova va decide în lupta pentru titlu, are capacitatea să lupte cu cele două
Ilie Dumitrescu, fost internațional

Ilie Dumitrescu: „Contra ne reprezintă cu cinste!”

În ceea ce privește antrenorul, Ilie a mers pe mâna lui Cosmin Contra, liderul din Arabia Saudită cu Al-Ittihad

„Chiar dacă Nicolo Napoli și-a pus amprenta foarte rapid în jocul celor de la FCU Craiova, la fel și Reghe, pentru mine antrenorul lunii este Cosmin Contra. Un antrenor care a reușit să aibă un avans foarte bun de locul 2 în campionatul Arabiei Saudite. Rezultatele din februarie arată că el are constanță, și-a consolidat poziția de lider. Contează foarte mult pentru tot ce înseamnă antrenori români. Ne reprezintă cu cinste, e un nume și ajută foarte mult branșa asta. Cosmin are experiență și a mai avut rezultate bune inclusiv la Petrolul sau Dinamo. Chiar mă bucur pentru el!”, a explicat „Mister”.

Mi-a plăcut cum a arătat echipa după venirea lui Nicolo Napoli, dar acolo trebuie să vezi și limita în exprimare a unor jucători. De partea cealaltă, Reghe e un antrenor cu mare experiență, un antrenor care a câștigat foarte multe trofee, dar are și un lot valoros la dispoziție. E un progres pentru fotbalul nostru, dar și pentru oraș, ținând cont că au fost în lupta asta pentru premiu
Ilie Dumitrescu, fost internațional

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”?

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte, etc. Votul redacției GSP contează dublu.

Gustavo, jucătorul lunii februarie 2022: „Mentalitatea noastră este pozitivă! Suntem într-un moment bun, cu o atmosferă foarte bună”

CITEȘTE ȘI:

Reghecampf, supărat pe un jucător important al Universității Craiova » De ce nu mai mizează pe el
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Reghecampf, supărat pe un jucător important al Universității Craiova » De ce nu mai mizează pe el
Kasparov, deranjat de SUA și de Europa! „Trăim un genocid! Sunteţi dispuşi doar să priviţi?” + „Sunt curios ce s-a întâmplat la întâlnirea dintre Biden și Putin din iunie”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Kasparov, deranjat de SUA și de Europa! „Trăim un genocid! Sunteţi dispuşi doar să priviţi?” + „Sunt curios ce s-a întâmplat la întâlnirea dintre Biden și Putin din iunie”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
flosud97
flosud97  •  07 Martie 2022, 15:33

Ilie mai bine pictezi decit sa-ti d'aï cu parerea ça si Asa esti praf

george_br
george_br  •  07 Martie 2022, 13:50

Cu cata usurinta aruncati voi cu vorbe mari gen "scrie istorie", "legenda..." :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează