Articol de GSP - Publicat marti, 10 februarie 2009 00:00

Astăzi vor fi organizate trei ceremonii în memoria lui Marian Cozma în 3 oraşe din Ungaria şi România.

Prima ceremonie a început la ora 9:00.  Handbalistul român a fost numit cetăţean de onoare al oraşului Veszprem, în cadrul unei ceremonii restrînse la care a participat şi tatăl acestuia. Marian Cozma a fost decorat post-mortem în Primăria din Veszprem.

În jurul prînzului, cortegiul funerar va ajunge la Szeged, unde activează echipa rivală celei la care juca Cozma. La ora 16:00, trupul neînsufleţit al lui Marian urmează să intre în ţară prin vama Nădlac, unde va mai avea loc o ceremonie în memoria lui.

"N-a îndurerat numai familia Cozma cei ce au făcut mişelia asta. Au îndurerat o mulţime de oameni. Aş vrea să spun tuturor: să nu dai foc la o pădure pentru un pom uscat. Şi întotdeauna să facem front comun să stîrpim răul", a declarat tatăl lui Marian Cozma la ceremonia de adio organizată la Veszprem.

El a spus că este mândru că şi-a trimis copilul să joace în această localitate şi că poate, peste câţiva ani, şi nepotul său, de doi ani, o să vină să joace la Veszprem. "Ar fi cea mai mare bucurie a vieţii mele", a spus Cozma.

Trupul lui Marian Cozma va fi depus în sala de consiliu a clubului sportiv Dinamo. Înmormîntarea va avea loc vineri, la cimitirul Pipera.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”