Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 februarie 2009 00:00

Mariana Bitang i-a adus un ultim omagiu lui Marian Cozma şi a adus o coroană de flori din partea preşedintelui României, Traian Băsescu.

"E o mare dramă, o tristeţe. O fi un destin, dar oare cine merită acest destin? Oricum, noi toţi trebuie să încercăm să rezolvăm aceste lucruri pentru ca astfel de drame să nu se mai petreacă. Asta stă în puterea noastră, a tuturor. Nu poţi să consolezi, nu mai există cuvinte pentru nişte părinţi atât de amărâţi, când îşi pierd un copil în floarea vârstei. Pe el oricum nimic nu-l mai aduce îanpoi.

O mamă absolut disperată şi distrusă. Când auzi povestea reală, şi nu cea din presă, a evenimentelor, când îţi dai seama că a fost pur şi simplu măcelărit şi bătut crunt, parcă mai multă revoltă se adună în tine faţă de făptaşi. A murit. Poate că toti suntem datori cu o moarte, dar nu chiar în halul ăsta. Atunci când Dumnezeu decide să ne ia, ne ia. Dar pe Marian nu l-a luat Dumnezeu, l-au luat nişte nemernici şi nemernicii ăia trebuie să plătească pentru asta", a declarat Mariana Bitang, conform Mediafax.

Playtech: BOMBĂ! Frații Dedeman au spart banca. Au dat 58 de milioane de euro pe o nouă afacere neașteptată