GSP SPECIAL  »  IN MEMORIAM MARIAN COZMA  »  DOLIU ÎN HANDBAL

Sorin Bîrză: ”Nu cred...nu pot realiza că a murit Marian...”

Marian Cozma
Marian Cozma

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 februarie 2009 00:00

Sorin Bîrză, portarul naţionalei României şi al echipei Dinamo, încă nu concepe faptul că Marian Cozma, coechipierul său de la naţională, a fost înjunghiat azi-noapte şi a decedat.

”Este o veste teribilă. Nu ştiu ce să spun, nu am cuvinte. E de necrezut, e de necrezut. Am aflat de dimineaţă, acum două trei ore. De atunci...nu pot concepe ce s-a întîmplat. Nu era genul să stîrnească un scandal. Marian nu era violent din fire, era un tip vesel şi liniştit.

Nu ştiu ce pot spune mai multe. Nu cred în momentul ăsta...nu pot realiza că a murit. Am vorbit cu el săptămîna trecută cînd am venit din Croaţia. Aştept să vorbesc cu tatăl lui să aflu mai multe informaţii”, a spus Sorin Bîrză la GSP TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
 •  08 Februarie 2009, 12:29

Sincere Condoleante familiei!!! Dumnezeu sa-L odihneasca in pace !!! Sa-I fie tarana usoara!!!

 •  08 Februarie 2009, 12:01

Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace! Nu imi vine sa cred. Ar trebui prinsi si omorati cei ce fac astfel de lucruri, pentru ca se intampla ce se intampla din cauza unor persoane care nu au ce cauta in lumea asta.

 •  08 Februarie 2009, 11:38

off.. Dumnezeu sa il ierte!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează