GSP SPECIAL  »  IN MEMORIAM MARIAN COZMA  »  CAZUL MARIAN COZMA

Unul dintre acuzaţi în cazul uciderii lui Marian Cozma: "Am curaj să mă uit în ochii lui Petre Cozma!"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 07 februarie 2011 16:20

"Am curaj să mă uit în ochii lui Petre Cozma"!, spune Ivan Sztojka, unul dintre acuzaţi în cazul uciderii lui Marian Cozma

După mărturia lui Nemeth Gyozo, GSP vă prezintă declaraţiile lui Ivan Sztojka, alt învinuit în cazul asasinării lui Marian Cozma. Acesta se află de aproape un an în arest preventiv, la închisoarea de maximă securitate din Kecskemet. "Recunosc că am băut în acea seară de 8 februarie, însă îmi amintesc cu exactitate cele întîmplate", a declarat el unei televiziuni din Ungaria.

"În timp ce ne aflam în discotecă, N. Gyozo a venit la mine şi mi-a zis că acel băiat înalt, Marian Cozma, se uită urît la el şi încearcă să îl provoace. M-am uitat spre Cozma şi mi-am dat seama că ne privea pe noi. În doar cîteva secunde, Gyozo şi Cozma deja se îmbrînceau. Atunci am fugit spre ei cu gîndul de a-i despărţi. Cînd am ajuns în apropierea lor, ceilalţi trei sportivi, acum ştiu că erau handbalişti, l-au atacat pe Gyozo. Uros Vilovski m-a atacat pe mine, m-a prins de gît şi a rupt pulovărul de pe mine. Cu greu am reuşit să scap din mîinile lui şi am fugit la etaj, unde erau prietenii noştri. Cînd am coborît de la etaj, am văzut că Marian Cozma era pe jos. Eu nu am lovit pe nimeni şi nici nu am înjunghiat pe nimeni", a spus Sztojka, cel care a mai fost arestat pentru crimă în 2007.

"La proces, cu siguranţă, mă voi întîlni cu tatăl lui Cozma şi vă spun sincer că eu am curajul să mă uit în ochii lui şi în cei ai mamei lui Marian. Să se aducă un detector de minciuni, să mi se pună toate întrebările posibile şi toată lumea va vedea că nu mint", a încheiat acuzatul.

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează