Comentarii (4)
barkley
barkley  •  14 Ianuarie 2019, 16:06

Intrebarile mele sunt: 1) cu ce il are Gusa la mana pe Covaliu? 2) de ce nu parasesc lotul de judo acei copii de la Cluj daca lucrurile sunt asa cum le-a prezentat gsp?

daniel849t
daniel849t  •  14 Ianuarie 2019, 13:16

ce-a mai mare rusine , deziluzie si cel mai fatarnic om din lumea asta, de necrezut ce se afla in spatele acelei imagini de om sensibil (credeam noi, bieti muritori de rand) dar interesele meschine de *** alcatuit de de acel melusel zis MIHAI SI PE NICOVALA NE-A FACUT SI NE FACE IN CONTINUARE, rusinea rusinilor, mizerie de nedescris acum pentru cel mai proscris OMULET VAZUT VREODATA DE ROMANIA, Doamne mare esti tu si puterea ta Doamne, am fi crezut noi vreo data ce MONSTRU se ascunde sub masca de mielusel al acestui ... Doamne este adevarat, OMULET mihai covaliu ???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

722592111175990
Florin Ionescu  •  14 Ianuarie 2019, 12:52

totul si toti sunt manjiti, sunt o caracatita de care Romania si sportul romanesc nu va scapa niciodata. La fel si in spitale sau sistemul educational ... zicala "o mana spala pe alta" functioneaza ireprosabil :(( Toti banii sunt la ei, toate relatiile sunt la ei, nu vad alta varianta decat sa pleci din tara.

gilos
gilos  •  14 Ianuarie 2019, 12:16

Pe langa banii frumosi pe care ii incaseaza pentru gradele militare, o mare parte dintre cei de mentionati au si rente viagere, alta caruta de bani...Au ajuns o rusine nationala. In nici o tara din lume, cu atat una saraca precum Romania, sportivii si cei din sistem nu primesc atatia bani. Asta pentru ca infractorii politici vor sa dea bine in poza, sa-si faca campanie si imagine pe langa ei.Incepand cu Iliescu, basescu, acum Dragnea. Sa va fie rusine !

Comentează