GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  EXCLUSIV

Etichetele urii reprezintă poziția oficială a Academiei Hagi!? Viitorul, fără reacție la mesajele violente trimise de propriul angajat oamenilor de fotbal » INFOGRAFIE necenzurată

Articol de - Publicat joi, 13 iulie 2017 00:41

De două zile, Academia Hagi nu are nicio reacție oficială legată de mesajele pline de ură trimise de Ion2010, un nume fals folosit de un angajat al clubului pe site-ul www.gsp.ro pentru a denigra, calomnia și ironiza zeci de oameni de fotbal din România.

“Cel care a scris este un idiot care pătează imaginea lui Gheorghe Hagi. Prin prezența în AGH a unui astfel de specimen, Hagi riscă să-și piardă din credibilitate și să minimalizeze performanța din sezonul trecut!”, spune Daniel Stanciu, actualul președinte de la Hapoel Akko.

Pe Stanciu, Bogdan Mara, Dinu Gheorghe și Narcis Răducan, Ion2010 îi consideră “profitori ordinari” într-o postare din seara de 7 noiembrie 2016.

Fost director general la Viitorul în vara lui 2014, Narcis Răducanu a reacționat și el la jignirile angajatului de la Academie: “Sunt convins că Gheorghe Hagi nu validează astfel de practici și e la fel de neplăcut surprins dacă se confirmă identitatea persoanei”.

“Am fost forțat să plec de la Viitorul din motive care nu fac cinste clubului, iar acum aflu cu stupoare că userul Ion2010, care mă denigra în spațiul public, este un angajat al Academiei”
Adrian Motoacă, fost doctor Viitorul

ALȚI DOI USERI ȘI UN CONT FALS DE FACEBOOK

Pe 5 decembrie 2016, Ion2010 a postat de pe același IP folosit cu 10 minute mai devreme de ofițerul de presă al Academiei, Ciprian Mihai, pentru a trimite un drept la replică oficial. Confruntat, Mihai a justificat inițial postările prin “atacurile” făcute de un jurnalist “pe niște chestii care nu ni se par ok…sau susținute”.

“Nouă, clubului”.

Apoi, după câteva minute, Mihai a negat că el este Ion2010.

Ion2010 este, însă, un pseudonim care, într-un interval de doar 8 minute, a reușit performanța să posteze din două orașe separate de 225 de kilometri!

Pe 23 aprilie 2017, la ora 12:33, a folosit un IP din București pentru a jigni un ziarist pentru notele date la un meci de Liga 1, apoi, la 12:41, de pe un IP din Constanța, l-a etichetat “distrus” pe arbitrul Adrian Comănescu.

Ion2010 are și abilitatea de a împrumuta alte nume. În ultimele luni, userii cu numele Traian Iugulescu și Pricomida au folosit aceleași IP-uri utilizate de postacul de la Viitorul pentru a calomnia ziariști și oameni de fotbal!

Iar Ion2010 a folosit un cont de Facebook cu un nume fals pentru a posta comentarii favorabile lui Gheorghe Hagi pe site-urile numaiu.ro și profit.ro!

URĂ LA ADRESA FOȘTILOR COLEGI

Între timp, Gazeta a adunat toate etichetele urii puse oamenilor de fotbal importanți și așteaptă în continuare răspunsul la întrebarea adresată pe email Academiei Hagi, luni, la ora 14:06:

  • “Reprezintă aceste mesaje poziția oficială a clubului Viitorul?”

Citește mai jos continuarea articolului

DĂ CLICK PE IMAGINE PENTRU A MĂRI ETICHETELE URII

Nici actualul secund al lui Hagi, Cătălin Anghel, nu a răspuns la întrebările jurnaliștilor. El este una dintre țintele colegului său de club.

Într-o postare mai veche, Ion2010 a comentat la un articol despre numirea lui Anghel pe banca echipei Săgeata Năvodari. Unul dintre cititori scrie că abia așteaptă să vadă tactica fostului antrenor principal de la Viitorul, iar Ion2010 îi răspunde:

“Ce sa impuna? Tactica lui de joc????? Pai el are tactica? La Viitorul Hagi facea tot, iar el doar executa. Atata putea”

O altă țintă este Narcis Răducan, fost conducător la Viitorul între iunie și august 2014.

În ziua demisiei acestuia de la Academie, Ion2010 scrie:

“Cred ca Hagi i-a descoperit prea tarziu caracterul, de-aia a apucat sa semneze cu Viitorul ca altfel nici nu-l lua. Macar Hagi a fost baiat destept si nu i-a dat mana libera. Degeaba oare MM-ul si Marius Stan sunt foc si para pe Narcis?…”

Narcis Răducan este numit “prostituată”, “Narcisista, cea mai parvenită și profitoare conducătoare” și acuzat că nu a contribuit deloc la majorarea bugetului de la Viitorul, fiind interesat de comisioane din transferuri.

“Trebuie să recunosc că mă surprinde acestă dezvăluire, n-am avut niciodată senzația că cineva, pe unde am lucrat, mă urăște sau e așa frustrat. E un sport național să jignești pe forum în România, dar face parte din peisaj”, a declarat Răducan pentru Gazetă.

ATAC LA DOCTORUL CARE A REFUZAT SĂ DEA O VIZĂ

Un alt fost angajat al Academiei vizat de Ion2010 este doctorul Adrian Motoacă, plecat din club în martie 2017 după ce a fost amenințat și presat să-și dea acordul pentru ca liberianul Alex Nimely să joace, în ciuda problemelor cardiace descoperite.


Doctorul Motoacă, primul din stânga, în cantonament cu Viitorul. Sursă: Facebook

Pe 17 martie 2017, angajatul Academiei scrie sub numele de Ion2010:

“Hagi a scapat de un incompetent sapator cu 300 de fetze. L-am avut doctor la spitalul din Slobozia pe doctorasul asta care habar n-avea de nimic si era impus de pile. Doctorul asta era tovarash cu ala de la Malaxa care e arestat acum. Nu mai plecati urechea la ce spune asta ca nu e deloc asa”

Pe 1 aprilie, în momentul în care Nimely a semnat cu Stabaek din Norvegia, Ion2010 postează din nou:

“Cel mai slab doctor stropitor din lume a gonit un fotbalist din Liga 1”

Contactat de Gazetă, doctorul Motoacă a declarat:

“Sunt șocat de faptul că un club care se vrea mare îi permite unui angajat să denigreze foști și actuali colegi care l-au ajutat pe Hagi în transformarea acestui proiect într-unul de succes. L-am respectat pe fotbalistul Hagi, însă sunt mirat de lipsa sa de control asupra unor angajați, mulți dintre ei rude, care nu fac altceva decât să-i păteze imaginea”.

MESAJ PENTRU CERNAT: “HAI, SICTIR”

Ion2010 are două postări care vizează și foști jucători, “decari”, de la Viitorul.

Pe Nicolae Dică îl acuză că l-a lucrat pe Hagi în perioada Steaua, iar lui Florin Cernat îi transmite un mesaj extrem de dur după apariția știrii că discută cu Marius Șumudică despre un posibil transfer la Astra:

“Ăsta se duce și la Șoimii Pâncota dacă dau bani mai mulți. “Caracterul” de Cernat e sub contract cu Voluntari și el vorbește cu alți antrenori despre transferul la alte echipe. Așa fraieri sunt cei din club de la Voluntari să accepte așa ceva din partea lui Cernat? Hai sictir diamantule…."


Mâine, în Gazetă, comentariile lui Ion2010 despre pariuri și inexplicabilele sale previziuni.

CITEȘTE EPISOADELE ANTERIOARE:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
toni_fcsb
toni_fcsb  •  14 Iulie 2017, 00:01
Postat de Bogdan Dutulescu pe 13 Iulie 2017, 14:21

Exista si pe facebook posibilitatea de a raporta limbajul licentios al unui utilizator si de a bloca contul respectiv, exista de asemenea posibilitatea ca pe retelele media proprii de a bloca complet anumite ip-uri de postare. Nu pot sa inteleg decat ca s-a dorit ca acest circ sa continue pentru a declansa la un moment dat o "bomba".

NU! Pe facebook poti doar sa blochezi acel user si TU nu vei mai putea vedea postarea aceea jignitoare. Dar daca eu nu il am blocat eu, si restul persoanelor care o citesc, o pot vedea.

985779924765935
George Udrescu  •  13 Iulie 2017, 18:31
Postat de 7mai1986 pe 13 Iulie 2017, 14:06

Pb e ca eu am primit cartonas galben folosind o (1) data cuvantul folosit dee timm,iar timm l-a folosit de cel putin 200 de ori si nu era moderat si nici cartonas galben n-a primit.Ceea ce ma duce la concluzia ca el ,nebraska sunt angajati la gsp, si sunt postaci platiti pt trafic.

Subscriu

805573266178890
Vlad Vladimir  •  13 Iulie 2017, 14:43

Stucane! Stalker mic ce esti tu :-))) Nu mai bine ne spui o poveste despre mafia umbrelor?

Vezi toate comentariile (52)
Comentează