Comentarii (48)

alegsandru  •  03 Decembrie 2018, 09:52

Urmeaza distrugerea totala a judo-ului si transformarea lui in cricket. Niste baieti lucreaza bine la dezmembrarea intregului sport romanesc. Fac parte din acelasi grup din care fac parte si aceia care au inceput scandalurile astea in SUA, numai ca acolo e avangarda.

Eugen Iustin  •  03 Decembrie 2018, 11:13
Postat de tonyys pe 03 Decembrie 2018, 10:56

Campania asta miroase de la o posta cu #metoo in care toate *** le loveau dintr-o data amintirile de acum cativa ani sau in unele cazuri chiar de acum cativa zeci de ani, bineinteles ca nici una dintre "fecioarele neprihanite" nu depusesera plangeri la.politie in.momentul producerii asa-ziselor incidente. Nu le-a ajuns gsp-ului ca a distrus gimnastica feminina cu aberatiile la adresa lui Octavian Belu si Marianei Bitang acum s-au pus pe distrus judo-ul romanesc. Si ca sa le raspund anticipat prostilor, gusa ala e un penibil care n-are ce cauta nici macar la conducerea asociatiei de bloc insa asta e alta poveste.

Amice, nu ai habar prin ce trece un copil abuzat dar iti dai cu parerea ca tot romanul necitit si ignorant.

balauru48  •  03 Decembrie 2018, 20:32

Cum sa nu regret ca sunt roman, cand vad ce mesaje scriu prostalaii care iau apararea unui nenorocit ca acest bercean!?

Cantemir Mefa  •  03 Decembrie 2018, 11:21

E odios ce se întâmplă acolo! Să loveşti, să jigneşti şi să îndobitoceşti nişte fete, florile țării, este un act criminal! Aceşti aşa-zişi antrenori trebuie excluşi din sport şi traşi la răspundere penală! Să plătească pt tot răul făcut. Surprinzătoare şi dezgustătoare lipsa de reacție a lui guşă şi a MTS, dar oricum, nu ai la ce să te aştepți bun de la un guvern de secături. Trebuie făcut un Memoriu la Federația Internațională de Judo, pt ca România să fie exclusă din competițiile internaționale până nu se iau măsuri de sancționare a celor vinovați. Doar astfel, guşă va realiza că se comportă subuman! Jos golanii!

lapusneanul  •  03 Decembrie 2018, 10:49
Postat de onduku pe 03 Decembrie 2018, 09:55

A mintit in ultimul hal la faza cu sarmalele si Mititelu. :)))))))) Dar din cate se vede, ele erau venite in vacanta la lotul national de la Cluj. Luau Furosemid desi e interzis, toate astea erau *** cu baietii etc. Au confirmat mai multe. Mai sunt si colegi de ***, iar foamea pentru renta viagera e mare cand implinesc o varsta. Asa e intre senioare si junioare. Posibil sa fie totusi o Andreica mai dura, poate chiar dusa. Duritatea totusi nu justifica minciuna. Pana la urma poti sa ai tu nu stiu ce valoare, daca nu esti dorit intr-un grup nu esti. Dar imi amintesc si de GIMNASTICA, cum i-a gonit Tolo si pe Belu si Bitang.

prostovane, era interesant sa aflam ce comentai daca copilul tau era abuzat ...

alegsandru  •  03 Decembrie 2018, 18:33
Postat de sibelius pe 03 Decembrie 2018, 18:09

Da, "boss", asa e...bataile de lotul de judo ii feresc pe copiii altora de gay pride. Superba logica...iar sportivi de performanta gay nu exista, nu? Navratilova, Mauresmo, handbalistele din Danemarca, Norvegia, Brazilia etc sunt inventia presei...sau sunt asa pentru ca nu au luat bataie de mici? Merge greu berea pe gat fara medaliile altora?

Poate ca la alte sporturi pot performa si golanasii. Nu stiu, handbal, fotbal, cricket...dar la box, lupte sau judo, sigur nu :)

adicn  •  03 Decembrie 2018, 10:40
Postat de ang3ldev1l pe 03 Decembrie 2018, 10:22

"Ardealu fruncea si granita peste Carpati" Despre zona asta numai de bine, inecpand cu acel macelar din Brasov care si-a omorat familia din senin. In Sibiu, vezi raul Cibin indopat cu gunoaie chiar in centrul orasului si postacii lor indraznesc pe net sa strige "sudistii" ....

Mitică, dacă Cibinu-i ”indopat” de gunoaie, Dâmbovița-i pierdută total ;) Curios, așa cum suntem de răi și fără rânduială, suntem invadați de ”gogoșarii” din sudul Carpaților ș nu numai...hmm..le-o place Cibinul :)) Trăiască România Mare!

florar  •  03 Decembrie 2018, 09:51
Postat de vladutz13 pe 03 Decembrie 2018, 09:36

Nu poti ele jucatoarele sa-i dea in judecata si sa ceara inchisoare, pot cel mult sa ceara niste despagubiri dar in Romania astea sunt o gluma. Nu avem legislatia din SUA care sa-i distruga financiar... Daca vorbim de inchisoare e doar treaba procuratorii. Ce pot sa faca, ele au facut deja, au iesit in presa. Ar trebui sa fie suficient pt reactii majore si sportive si judiciare... dar traim in tara penalilor momentan.

Ești copil! Adică un părinte nu-i și poate lovi copilul și îl bate cei care trebuie să aibă grijă de el?! Jucătoarele pot cere ce vor,de la despăgubiri materiale la răspundere penală... Cum sa bati mă copiii când ești plătit sa ai grija de ei???

vladutz13  •  03 Decembrie 2018, 09:36
Postat de pol1tehnicaiasi pe 03 Decembrie 2018, 08:16

Ce atatea comentarii???????? Adunati-va ma toate si dati-i in judecata, ce atatea discutii...dati-i in judecata si la puscarie cu ei !!!

Nu poti ele jucatoarele sa-i dea in judecata si sa ceara inchisoare, pot cel mult sa ceara niste despagubiri dar in Romania astea sunt o gluma. Nu avem legislatia din SUA care sa-i distruga financiar... Daca vorbim de inchisoare e doar treaba procuratorii. Ce pot sa faca, ele au facut deja, au iesit in presa. Ar trebui sa fie suficient pt reactii majore si sportive si judiciare... dar traim in tara penalilor momentan.

Andrei Cojocariu  •  06 Decembrie 2018, 13:22
Postat de deva1 pe 04 Decembrie 2018, 13:10

Tot gsp a distrus Gimnastica feminina romaneasca. E inadmiaibil , ca se baga dupa mai mult de zece ani si in gradina judoului. Gsp ataca sporturile olimpice! Este un dublu atac prin ocolire asupra Presedintelui FR Judo , Cosmin Guse si atac asupra sportului olimpic judo, care a adus medalii . Cu ce sporturi mai ramanem cu medalii la JO? E un atac misel, distrugator asupra sportului romanesc. Tara asta a fost si e plina de ***, asa au *** pe toti domnitorii Romani. In continuare se merge pe acelasi sistem distrugator, in an de Centenar si cu o luna inainte de an preolimpic.

Nimeni n-are dreptul să lovească sau umilească o altă persoană. Ești capabil(ă) să înțelegi asta?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • •••
  • 5

Comentează