GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  JUDO

GALERIE FOTO Cui îi pasă de victime? Distracție între acuzatul Florin Bercean și judecătorul Boroi la turneul Champions League la judo

FOTO: Raed Krishan +12   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 07 decembrie 2018 19:59

Turneul final al Champions League la judo, desfășurat vineri la Sala Polivalentă din București, i-a prilejuit o nouă apariție publică antrenorului Florin Bercean, acuzat de foste sportive pentru abuzuri fizice și psihice.

Și, în ciuda vocilor multiple și a dovezilor care se adună împotriva coordonatorului lotului olimpic, acesta n-a ezitat să se afișeze în punctele-cheie ale competiției continentale în calitate de vicepreședinte FRJ.

Bercean s-a numărat printre cei care au oferit medaliile la feminin, s-a întreținut îndelung și cu șeful EJU, Serghei Soloveicik, iar în tribună a glumit și a râs nestingherit alături de secretarul general COSR, George Boroi.

Adică amiciție manifestă între judecător și acuzat, căci Boroi face parte din Comitetul Executiv COSR, care va analiza miercuri dosarul agresiunilor în care Bercean e cap de listă!

Altfel, într-un concurs înțesat cu numeroși campioni olimpici, mondiali sau europeni, formațiile românești au terminat pe poziția a patra atât la masculin (CSM București), cât și la feminin (CSM Dinamo U Cluj).

Opt formații au concurat pe tabloul băieților și alte 8 pe axa fetelor, învingătoare ieșind Sporting Lisabona (Portugalia), respectiv Flam 91 (Franța).

  • Cunoști cazuri de abuz în sportul românesc juvenil? Scrie-ne povestea ta într-un mesaj pe www.NuAbuz.ro. Noi o vom verifica si o vom publica, pastrand confidentialitatea surselor.

CITEȘTE TOATE MĂRTURIILE FETELOR AGRESATE LA LOTUL DE JUDO:

EXCLUSIV A șasea victimă povestește coșmarul trăit la lotul olimpic de judo: ”Îmi striga în sală: «În ce gaură mai ești tu virgină?»”

EXCLUSIV GSP "Am vrut să mă sinucid" » A 5-a victimă din infernul lotului olimpic, dezvăluiri șocante

EXCLUSIV Tatăl unei fete abuzate la lotul național de judo rupe tăcerea: "Nu-mi mai recunoșteam fata, îmbătrânise cu 5 ani în două săptămâni" » Detalii tulburătoare despre tratamentul la care fiica sa a fost supusă

FOTO + VIDEO Noi dezvăluiri TULBURĂTOARE despre agresiunile de la lotul olimpic de judo: "M-a bătut cu sete pe spate cu o coardă de cauciuc. Arătam ca o zebră"

Teroare în judo » O altă sportivă povestește traumele la care a fost supusă de Florin Bercean la lotul de judo: ”M-a lovit, cu ură, în cap cu capătul cauciucat al unei sfori”

EXCLUSIV GSP // VIDEO Mărturie ZGUDUITOARE a unei foste sportive de 18 ani de la lotul olimpic: ”M-au bătut în cap, mi-au rupt piciorul, m-au umilit. M-au distrus!”

L-am găsit pe fostul jucător al Rapidului care a renunțat la cetățenie ca să joace pentru Hong Kong! » „În Giulești făceam grătare, oamenii erau uimitori”

Descoperirea de ultimă oră făcută de americani: Simona Halep, aproape de lovitura de grație


Comentarii (3)
deva1
deva1  •  08 Decembrie 2018, 13:35

Justin gafiuc sa zica clar cat ia pt fiecare articol penibil? Cu cat il plateste pe articol, Tolontan? Justine , vezi pana deseara sa mai scoti 3-4 atticole. Esti un navetist ploiesti- bucuresti, via gsp , un carcotas online, un soarece virtual, angajat la plata cu ora, si la articol de Tolontan & company si acest trust .Mai bine ai invata judo, ca poate in viata o sa ai nevoie. Daca esti asa tare, de ce nu ii iei un interviu la cald prof. Bercean Florin acum la Bucuresti, la polivalenta la supercompetitia europeana? Dar preferi sa faci poze pe ascuns, sa iei interviuri de la oameni care lumea judoului nu a auzit de ei, sa actionezi din umbra, sa lovesti pe la spate, specific oamenilor fara frica de Dumnezeu!Rusine acum in postul Craciunului, al Nasterii Domnului Iisus Hristos, sa umilesti judo romanesc zilnic cu minciuni, neadevaruri, tot raul acesta , nu uita, se poate intoarce !

lumaxus
lumaxus  •  07 Decembrie 2018, 21:52

Boroi nu este fostul presedinte de la CSA? Ala cu burta supradimensionata cu uniforma pe comanda? Cum *** sa astepti justitie de la aceleasi personaje insalubre care sunt implicate in tot ceea ce pute.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1570947506526287
Mircea Truta  •  07 Decembrie 2018, 20:43

Ranjete de infractori!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close