GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  CAZUL REGHECAMPF

Zonja dezminte: "N-am treabă cu Bayern - Cottbus! Habar n-am cum se joacă la pariuri"

Zonja spune că nu este implicat în scandalul iscat în jurul lui Laurenţiu Reghecampf
Zonja spune că nu este implicat în scandalul iscat în jurul lui Laurenţiu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 09 februarie 2013 18:32

Zoran "Zonja" Petrovici, personaj invocat în scandalul meciului Bayern - Energie Cottbus, a dezminţit implicarea sa în acest caz pentru publicaţia sîrbă "Kurir"

Acesta a afirmat că nu este un împătimit al pariurilor, nu are vreo legătură cu întîlnirea dintre cele două echipe germane şi explică legătura sa cu celelalte personaje implicate în caz.

"Eu nici nu ştiu cum se completează un bilet de pariuri, deşi media din România a invocat numele meu. Nici n-am intrat, în viaţa mea, în vreo agenţie de pariuri! N-am tangenţe cu Bayern - Cottbus", a explicat Petrovici.

Zonja a expus şi relaţiile sale cu fotbalul românesc: "În România am fost o singură dată, cînd l-am reprezentat pe Vasiljevici în vederea unui transfer la Dinamo. E o confuzie. Pe Dinu l-am întîlnit de două ori în viaţa mea, la fel ca pe Mile Jerkovici".

Stabilit în Cipru de mulţi ani, Petrovici a declarat că, în momentul jocului, se afla în Insulă: "S-a speculat mult pentru că eram prieten cu Arkan. N-am lucrat niciodată în aceste subterane urîte. Eram în Cipru în momentul meciului, se poate verifica pe paşaport", a conchis Zonja.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
varanga53
varanga53  •  10 Februarie 2013, 12:18

Inca o data , 'ziaristi" de doi lei , v-ati facut de rahat !

rexrapidistul
rexrapidistul  •  10 Februarie 2013, 10:12

Gasiti alta scuza: aia cu " nu stiu cum se completeaza un bilet la pariuri" este ieftina! Cautati alta!

cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  10 Februarie 2013, 00:59

E clar că e nevinovat.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează