GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  LUPTA PENTRU COTROCENI

BEC, rezultat final » Traian Băsescu - 50,33%, Mircea Geoană - 49,66%

Articol de - Publicat luni, 07 decembrie 2009 00:00

UPDATE ORA 14:45 / După centralizarea voturilor din 100% din secţii, Biroul Electoral Central a anunţat că Traian Băsescu a obţinut 50,33% din voturi (5.275.808), iar Mircea Geoană 49,66% (5.205.760).

UPDATE ORA 14:00 / După centralizarea voturilor din 99,95% din secţii, Biroul Electoral Central a anunţat că Traian Băsescu a obţinut 50,33%, iar Mircea Geoană 49,66%.

UPDATE ORA 11:00 / După centralizarea voturilor din 99,13% din secţii, Biroul Electoral Central a anunţat că Traian Băsescu a obţinut 50,37%, iar Mircea Geoană 49,62%, rămânând de numărat rezultatele din 188 de secţii.

UPDATE ORA 08:00 / Traian Băsescu a obţinut 50,43%, iar Mircea Geoană 49,57%, după numărarea voturilor din 95,4% din secţii, a anunţat BEC, potrivit căruia mai sunt de numărat voturile din aproape 1000 de secţii.

Geoană e un fan declarat al giuleştenilor. Băsescu simpatizează cu roş-albaştrii. Ambii s-au declarat cîştigători ai alegerilor după anunţarea exit-pollurilor cu rezultate foarte strînse


Exit-pollurile de la ora 21:00, cu estimările de vot de la 19:00, îl indicau aseară cîştigător al alegerilor prezidenţiale pe Mircea Geoană, cu un plus de circa 3 procente peste Traian Băsescu: 51,6% - 48,4% sînt cifrele oferite de INSOMAR. Ar însemna că fotoliul de la Cotroceni ar trece de la un simpatizant al Stelei către un fan declarat rapidist.

În momentul anunţării rezultatelor, ambii candidaţi şi-au anunţat însă victoria finală, dat fiind scorul foarte strîns dintre ei.

Răzvan Lucescu: primul vot din viaţă!
Alegerile de ieri au produs o emulaţie specială şi în lumea sportului. Exemplul Răzvan Lucescu: selecţionerul a mers pentru prima dată în viaţă la urne!

Întîmplător sau nu, în anul în care a devenit antrenorul României. Pînă acum a avut viaţă de cantonament ori era ocupat cu meciurile în zilele de vot.

De data aceasta, le-a povestit voluntarilor de la secţia de votare din cartierul Băneasa unde s-a prezentat că l-a mişcat impostura pe care a observat-o în campania electorală. Tot la sediul din strada Horia Măcelariu a mai votat cîntăreaţa Cristina Rus şi fostul prefect al Capitalei, Mioara Mantale.


Fotbalul e împătimit
Adrian Mititelu şi-a afişat clar opţiunea, încă de la primul tur: "L-am votat pe Mircea Geoană. Cu un preşedinte ca el ne va fi bine, inclusiv în sport. Pentru noi e apă vie, mafia PD-L acaparase toată Craiova!".

La polul opus, adversarul din Gorj, Marin Condescu, preşedintele Pandurilor: "Eu n-o dau cotită: am fost din start cu Băsescu!". Rapidistul Costin Lazăr a fost, însă, mai misterios: "Am votat, pentru că vreau să am un cuvînt de spus şi să iasă preşedintele pe care îl vrem. M-am gîndit şi la viitorul copilului meu. Sînt multe lucruri de schimbat în România, dar în timp".


"Mai sînt 24 sau 48 de ore pînă se anunţă rezultatele oficiale. Vorbim după aceea!"
Mircea Sandu, preşedinte FRF


"Aştept numărătoarea finală, deşi nu cred că scorul se mai poate răsturna"
Dumitru Dragomir, preşedintele LPF


"În sfîrşit, avem un preşedinte cu adevărat rapidist, nu unul vopsit!"
George Copos, patron Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (196)
 •  10 Decembrie 2009, 12:53

afost o intrebare si afirmatie capcana! srisesesi bine , omule!!!!!!! :))

 •  08 Decembrie 2009, 08:53

hai pa! te fac de trei ori la micul dejun !!! geonistule ! :) cunosti melodia? Ce bine-mi pare ca ai luat tzeapa...

 •  08 Decembrie 2009, 08:48

si inca ceva : " noi" adica voi aia destepti fara care nu se poate . Vezi ca expresia: " daca n-am munci noi" se srie cu 2 i adica -daca n-am muncii. Ai inteles ? desteptule! Munci se scrie cu un singur i atunci cand vorbim de " munci agricole . Desteptule! chiar fara astia ca tine " am muri " de foame , noi astia prosti!!!! :) ha-ha-ha ! esti din gasca lui Geoana negresit!

Vezi toate comentariile (196)
Comentează