GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Comentarii sponsorizate la TVR » Televiziunea publică va avea patru jurnalişti la Mondialul din Brazilia

Articol de - Publicat miercuri, 19 martie 2014 00:00 / Actualizat marti, 18 martie 2014 20:14

România merge la Rio! Nu e vorba despre "naţionala" de fotbal, ci despre echipa Departamentului Sport din cadrul TVR, care va fi formată din patru jurnalişti.

Din pricina lipsei de fonduri, nimeni de la televiziunea de stat nu trebuia să meargă în Brazilia, astfel că partidele de la Campionatul Mondial urmau a fi comentate din studio, exact cum s-a întîmplat şi la Jocurile Olimpice de la Soci.

Recent însă, şeful "Sport", Emil Hossu-Longin, a făcut rost de un sponsor care să suporte toate cheltuielile de deplasare şi de cazare pe durata competiţiei ce începe pe 12 iunie şi se sfîrşeşte pe 13 iulie. Contactat de Gazetă, Hossu a declarat: "Confirm că există discuţii cu o anumită firmă, dar momentan nu pot să dau mai multe detalii. Totul se va afla la momentul potrivit".

Conform surselor GSP, partenerul TVR va fi Dedeman, companie care se ocupă cu vînzarea de materiale de construcţii şi amenajări interioare. Conform Forbes, fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl, cei care au înfiinţat firma băcăuană în 1992, au o avere de 360 de milioane de euro, iar în 2012 cifra de afaceri a fost de aproximativ 550 de milioane de euro.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  19 Martie 2014, 12:57

Parerea mea este ca se poate comenta foarte bine si din studio. Nu vad ce mare interes ar mai prezenta acest campionat mondial pentru tvr avand in vedere ca noi nu prea avem treaba cu el de multe calificari. Cum o sa fie sponsorizarea dedeman in cazul asta? La fiecare 1000 de cuvinte o sa fie nevoit comentatorul sa spuna "comentariu sponsorizat de dedeman" cumva? Sau la inceputul si sfarsitul reprizei, inainte de "buna ziua dragi telespectatori" si "La revedere" ?

dannicola
dannicola  •  19 Martie 2014, 11:38

As vrea sa stiu in ce consta sponsorizarea? Au mai fost cazuri cind sponsorul platea drumul (poate si cazarea), iar diurna o asigura institutia! Asta sa ni se publice, doar vorbim de o institutie publica "sponsorizata" de noi!!

utraian
utraian  •  19 Martie 2014, 09:30

1000 de paraziti la TVR. Papa astia de rup si cand ii vezi tot le mai trebuie bani. N-au bani nici sa-si trimita comentatorii la Olimpiada sau la C.M. de fotbal. Emisiuni varza, transmisiuni sportive nema, nu-i mai urmareste nici popa. Bibe, bine, dar banii unde se duc?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează