GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  SURVIVOR

Abia eliminată cu scandal de la Survivor, soția fostului fotbalist din Generația de Aur a dezvăluit: „Mi-a zis: «Dacă intri în troacă, te mănâncă porcii»”

Articol de - Publicat sambata, 25 martie 2023 12:50 / Actualizat sambata, 25 martie 2023 12:56

Crina Abrudan, fostă prezentatoare TV și soția lui Gabi Popescu, component al Generației de Aur, a fost eliminată de la Survivor la începutul lunii martie, după ce a avut mai multe conflicte cu membrii din echipa Faimoșilor. 

Înainte de a părăsi definitiv Survivor România 2023, Crina Abrudan a avut o ceartă cu Bianca Patrichi, colega ei din echipa Faimoșilor. „Pentru mine, ești o dezamăgire”, i-a spus fosta prezentatoare de știri dansatoarei și coregrafei Bianca Patrichi. Crina a încercat să se apropie de Bianca, însă aceasta a răbufnit: „Nu mă mângâia, te rog frumos, pe cap așa pentru că nu ți-am făcut absolut nimic să te porți ca un jeg…”.

Revenită în România, Crina Abrudan a acordat un interviu lung pentru Viva despre experiența trăită în Republica Dominicană. Iată cele mai importante declarații: 

Crina Abrudan: „Traseele mi s-au părut mult diferite față de ce vezi la TV”

„Atmosfera nu mi s-a părut mult diferită față de așteptări, însă traseele da. Privite din fața televizorului par altfel decât sunt in realitate. Unele finalizări țin de îndemânare, altele de mult noroc. Unele trasee te încurcă dacă ești înalt, altele te ajută. De aceea în unele zile aduci puncte și în altele este posibil să nici nu ajungi la finalizare până adversarul a câștigat deja punctul.

Ceea ce m-a făcut să fiu mulțumită din punct de vedere sportiv a fost faptul că la 45 de ani, am intrat pe trasee cu fete de 20, 23 sau 30 de ani și am și câștigat, iar asta cred că este un lucru care să mă facă să fiu mulțumită de mine”

Crina Abrudan. Foto: Instagram @crinaabrudan
Crina Abrudan. Foto: Instagram @crinaabrudan
Crina Abrudan. Foto: Instagram @crinaabrudan
+45 FOTO

Crina Abrudan: „O văd pe Ștefania favorită”

„Asta a fost cel mai greu. Comunicarea și conviețuirea cu oamenii. Tensiunile. Să îi înțeleg și să le înțeleg strategiile, planurile, să îmi dau seama când sunt sinceri și când e vreo capcană în ceea ce spun sau în ceea ce fac. Este greu să răspund acum la această întrebare, este abia jumătatea competiției, însă din echipa Faimoșilor pot să spun că o văd pe Ștefania foarte departe, iar de la Războinici pe Andrei Krișan.

Soțul meu mă susține în ceea ce îmi doresc să fac, dar îmi și spune ce părere are și unde crede că pot să întâmpin dificultăți. Mi-a spus că îmi va fi cel mai greu să dorm pe jos, eu având niște probleme cu coloana și a avut dreptate pentru că după a doua noapte m-am panicat și am crezut că va trebui să abandonez pentru că mă durea spatele extrem de tare și nu puteam să dorm. 

Însă bine că erau nopțile călduroase și nu am fost nevoită să dorm cu hanoracul pe mine, așa că l-am folosit pe post de pernă, ceea ce m-a ajutat mult ca să am o poziție mai bună și să reușesc să dorm. 

Iar al doilea lucru pe care mi l-a spus a fost legat de relațiile interumane dintr-o astfel de competiție și mi-a spus că trebuie să îmi asum faptul că, vorba aceea, «dacă intri în troacă, te mănâncă porcii», și în cazul în care se întâmplă să fiu prinsă în conflicte, să nu ies supărată de acolo, ca și cum nu m-aș fi așteptat la așa ceva. Și mare dreptate a avut!”, a explicat Crina Abrudan. 

Cine este Ștefania, fosta gimnastă pe care Crina Abrudan o vede drept favorită la Survivor

Ștefania Stănilă, care a fost colegă cu Sandra Izbașa și Larisa Iordache, pe vremea când făcea gimnastică, s-a retras din activitate și a devenit instructor. A luat aurul, pe echipe, la Europeanul din 2014, după ce în anul 2012, la Bruxelles, a obținut bronzul pe echipe și argintul la sărituri.

Ștefania Stănilă. Foto: Instagram
Ștefania Stănilă. Foto: Instagram
Ștefania Stănilă. Foto: Instagram
Ștefania Stănilă. Foto: Instagram
Cum arată Ștefania Stănilă după 3 luni la Survivor România 2023
+32 FOTO
  • Survivor este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților
  • Cei cu o bună pregătire fizică au șanse, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro
  • Concurenții întrecerii de pe ProTV sunt împărțiți în două echipe - „Faimoșii” și „Războinicii”.

Pentru cine a părăsit-o Ilie Dumitrescu pe Nela, mama primilor 2 copii: „Semăna cu Monica Bellucci. A cucerit-o cu un tablou de Grigorescu”

Care e cel mai greu sport din lume? Dănuț Lupu: „Dacă joci 10 minute, mori!”

Playtech: Delia, HUIDUITĂ de fani pe scenă! Ţinuta i-a şocat pe spectatori, nici măcar nu a cântat live. FOTO


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează