GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  REACŢII DUPĂ EDIŢIA 3D A GSP

Cristian Ţopescu: "Felicit Gazeta Sporturilor pentru iniţiativă!" // Crăciunescu: "Nu am mai găsit ziarul!"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iulie 2010 00:00

Reputatul comentator sportiv Cristian Ţopescu, abonat la Gazeta Sporturilor, a declarat după ce a primit ediţia 3D de astăzi a ziarului că i se pare o idee foarte bună, motiv pentru care a transmis felicitări.

"Ideea este foarte bună, cred că la tineri va prinde, este un punct de atracţie pentru ei. Vă felicit pentru iniţiativă!", a spus Cristian Ţopescu.

La rîndul său, comentatorul Dumitru Graur a declarat: "Pentru mine, un ziar reprezinta cuvintele, continutul. Probabil ca la tineri prind pozele in acest format, la mine este mai greu.

Oricum, faptul ca GSP publica asa ceva este un pas inainte pentru presa scrisa, insa nu cred ca vom citi mereu cu ochelari 3D, care, realmente, sunt incomozi. Observ insa cu placere ca Gazeta se reintoarce la povestiri, iar acest lucru ma bucura".

În stilul caracteristic, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a comentat: "Da, am luat Gazeta. Am încercat să văd cu ochelarii, dar nu mă descurc eu cu ăia pe nas".

Fostul arbitru internaţional Ion Crăciunescu a afirmat: "Da, este un demers interesant. Am fost curios să văd cum arată Gazeta. Eu sînt în Bucureşti, mă plimb cu bicicleta, şi încă nu l-am găsit".

Aflat în cantonament cu Unirea Urziceni, Petre Marin a spus că încă nu a apucat să cumpere Gazeta, dar o va face.

Fostul mare tenisman Ilie Năstase nu a reuşit încă să cumpere ziarul şi şi-a exprimat teama că este posibil să nu îl mai găsească.

Antrenorul cu portarii al echipei naţionale, Bogdan Stelea: "Nu mă omoară pe mine imaginile 3D. Am văzut un film 3D şi m-a durut capul 30 de minute".

Fostul internaţional Gabi Balint a spus şi el: "Văd că Gazeta ţine pasul cu tehnologia şi este o schimbare binevenită. Eu sînt mare amator de 3D şi, împreună cu copilul meu, mă uit frecvent la filmele care rulează astfel. Felicitări!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
costel13
costel13  •  02 Iulie 2010, 00:46

voi sunteti 3D !!! mie mi-ar fi rusine sa ma laud pe net cum faceti voi cand incurajati MITA !!! DOAR 3,4 ZIARE LA FIECARE CHIOSC??? SUNTETI O RUSINE !trebuie sa dai bani in plus la vanzatoare sa-ti opreasca un ziar ...IDEEA ESTE BUNA DAR CUM ATI PUS-O IN APLICARE ESTE UNA DE AMATORI....MACAR SA INVATATI CEVA DIN ASTA ,DAR FIINDCA SUNTETI ROMANI ASA O SA RAMANA!!!

dany6666
dany6666  •  01 Iulie 2010, 23:51

nu mai apar alte editii gazeta 3d?n-am apucat sa-l iau,cred ca s-a trezit lumea la 5 dimineata sa-l ia,la 10 nu mai era.

groteval
groteval  •  01 Iulie 2010, 22:50

Sa va fie rusine,mazeta de cacaua,ideea e furata de la Prostsport,daca nu faceau aia mare tam tam cu ocherii astia,nu va manca nici pe voi in vesca sa iesit cu 3D.Si va mai si laudati ca voi sunteti primii,aia au vandut de 100 de ori mai mult ca voi astazi,muhahaha!!!!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează