GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Dezvăluiri în exclusivitate despre nebunia de la LPF » Azi, de la 17:00, la Radio GSP Live! » Răspunsul lui Dragomir

Adrian Ionescu şi Dumitru Dragomir lucrează împreună de peste 20 de ani, de pe vremea Sportului Românesc, unde Dragomir era patron
Adrian Ionescu şi Dumitru Dragomir lucrează împreună de peste 20 de ani, de pe vremea Sportului Românesc, unde Dragomir era patron

Articol de - Publicat miercuri, 07 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 07 martie 2012 15:58

UPDATE // Pe de altă parte, Dumitru Dragomir susţine că pînă acum nu a vrut să spună adevărul despre situaţia lui Adrian Ionescu. Şeful Ligii dezvăluie că, de fapt, desfacerea contractului de muncă n-are nici o legătură cu faptul că oficialul LPF a refuzat iasă la deszăpezire sau cu zvonurile potrivit cărora ar fi bănuit că a trimis la DNA documentul care i-a ajutat pe procurori să instrumenteze “dosarul Lise Sandu – Gloria Bistriţa – LPF”.

“Nu e vorba nici de una, nici de alta. Pe Adrian Ionescu am dorit să-l pun pe alt post, dar n-a vrut. Poate îi găseam ceva în cadrul Ligii, dar după ce l-am numit pe Claudiu Popa director la Competiţii în locul lui Mircea Cezar Ionescu şi a auzit că va pleca şI el de la Competiţii, a început să ameninţe că va face dezvăluiri în presă. Îl las, că poate aflu şi eu ce nu ştiu din cadrul Ligii”.

Dumitru Dragomir explică planurile organizatorice pe care le are la LPF: “Pînă la viitoarele alegeri vreau să întineresc personalul Ligii prin pensionarea unora sau îndepărtîndu-i pe cei care nu-şi vedeau de treabă. Am adus oameni noi. Director la  Competiţii, în locul lui Mircea Cezar Ionescu, căruia îi mulţumesc public pentru munca prestată, am pus un jurist deştept, Claudiu Popa, care lucrează de doi ani la Ligă. E verificat, a învăţat meserie. ÎI mulţumesc şi lui Sorin Satmari, care trebuia să se pensioneze de trei ani. În locul lui, responsabil cu securitatea, am să caut un fost fotbalist cu peste 10 ani în Liga 1. Dar să vedem dacă vrea să lucreze la Ligă”.

În planul de restructurare al lui Dragomir mai intră şI directorul economic Alexandru Popescu, despre care se spune că ar fi comis mai multe greşeli referitoare la distribuirea către cluburi a banilor din drepturile TV. “Oamenii ca Mircea Cezar Ionescu şi, în viitor, directorul economic, Alexandru Popescu vor rămîne doar consilieri în cadrul departamentelor de care s-au ocupat. Asta pînă cînd cei tineri vor cunoaşte absolute toate problemele Ligii”.

Mitică spune că trei  oameni din Ligă sînt intangibili: “Secretarul general, Vali Alexandru, va pleca, poate, numai dacă plec eu de la LPF. El va sta alături de mine cît voi fi preşedinte, la fel şI cei doi vicepreşedinţI, Robi Urs, şi Alexandru Boc”.  
....................................................................................................

În urmă cu o săptămînă, Gazeta a dezvăluit în exclusivitate un episod scandalos petrecut la LPF, cu Dumitru Dragomir în rol negativ.

Oficial, preşedintele LPF l-a demis pe ofiţerul de presă Adrian Ionescu (56 de ani) pentru că acesta a refuzat să iasă la deszăpezire. Omul care era angajat la Ligă din '97 a încercat în zadar să-i explice şefului său că nu are voie la un asemenea efort din cauză că a fost operat la şold unde i s-a fixat şi o proteză. Dragomir a fost de neoprit şi a făcut iureş în sediul LPF, de faţă cu restul angajaţilor.  Neoficial, lucrurile stau altfel.

În această după-amiază, de la ora 17:00 la Radio GSP Live în direct la Radio GSP şi GSP TV, Adrian Ionescu, fostul oficial al Ligii, rupe tăcerea după ce a fost dat afară de la LPF.

Nu rata o emisiune cu dezvăluri în premieră, despre modul în care a dost îndepărtat după 15 ani petrecuţi la Liga Profesionistă de Fotbal, dar şi alte lucruri neştiute pînă azi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
viiktor
viiktor  •  06 Martie 2012, 21:11

Abia astept sa vad ce dedesubturi mai ies la iveala. DNA-ul sa se autosesizeze!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează