MEDIA  ·  ABUZ

Emily Ratajkowski dezvăluie în premieră că a fost abuzată sexual: „Mi-era frig și i-am simțit textura blugilor pe picioare”

Articol de GSP - Publicat joi, 17 septembrie 2020 12:25 / Actualizat joi, 17 septembrie 2020 12:40

Apreciatul fotomodel Emily Ratajkowski, 29 de ani, a dezvăluit un moment oribil trăit la începutul carierei, în 2012, când ar fi fost agresată sexual de fotograful Jonathan Leder. 

„Agentul meu mi-a spus să cumpăr un bilet de autobuz din Penn Station și să mă duc la Catskills, acolo unde un fotograf pe nume Jonathan Leder mă va lua. Avea să facem o sesiune foto în Woodstock, pentru o revistă de artă (Darius) și trebuia să rămân peste noapte la el”, a explicat Emily Ratajkowski în New York Magazine. 

Modelul trebuia să pozeze după instrucțiunile fotografului, atât în lenjerie intimă, cât și goală. Conform mai multor persoane prezente la ședința foto, fotograful a insistat să îi dea vin lui Emily și s-a asigurat că această este foarte beată. Atunci ar fi început agresiunea. 

„Mi-era frig și tremuram sub o pătură. Jonathan și cu mine eram pe o canapea și i-am simțit textura blugilor pe picioarele mele goale. După aia, totul a devenit încețoșat. Nu îmi aduc aminte să îl fi sărutat, dar țin minte că m-am trezit cu degetele lui în mine”. Modelul a reușit să fugă a doua zi dimineață acasă.Condamnat în România, uluitor ce face acum Dragoș Săvulescu. Unde s-a pozat alături de soția lui
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
19:55 Fotbal, Liga Campionilor
Șahtior Donețk - Inter
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:55 Fotbal, Liga Campionilor
Lokomotiv Moscova - Bayern Munchen
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:45 Handbal M
Kristianstad - Dinamo
Digi 4, Telekom 4
22:00 Fotbal, Liga Campionilor
Monchengladbach - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor
Liverpool - Midtylland
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor
Marseille - Manchester City
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
Program TV complet
Liga 1