MEDIA  ·  ABUZ

Emily Ratajkowski dezvăluie în premieră că a fost abuzată sexual: „Mi-era frig și i-am simțit textura blugilor pe picioare”

Articol de GSP - Publicat joi, 17 septembrie 2020 12:25 / Actualizat joi, 17 septembrie 2020 12:40

Apreciatul fotomodel Emily Ratajkowski, 29 de ani, a dezvăluit un moment oribil trăit la începutul carierei, în 2012, când ar fi fost agresată sexual de fotograful Jonathan Leder. 

„Agentul meu mi-a spus să cumpăr un bilet de autobuz din Penn Station și să mă duc la Catskills, acolo unde un fotograf pe nume Jonathan Leder mă va lua. Avea să facem o sesiune foto în Woodstock, pentru o revistă de artă (Darius) și trebuia să rămân peste noapte la el”, a explicat Emily Ratajkowski în New York Magazine. 

Modelul trebuia să pozeze după instrucțiunile fotografului, atât în lenjerie intimă, cât și goală. Conform mai multor persoane prezente la ședința foto, fotograful a insistat să îi dea vin lui Emily și s-a asigurat că această este foarte beată. Atunci ar fi început agresiunea. 

„Mi-era frig și tremuram sub o pătură. Jonathan și cu mine eram pe o canapea și i-am simțit textura blugilor pe picioarele mele goale. După aia, totul a devenit încețoșat. Nu îmi aduc aminte să îl fi sărutat, dar țin minte că m-am trezit cu degetele lui în mine”. Modelul a reușit să fugă a doua zi dimineață acasă.S-a îndrăgostit nebunește de un tânăr din clanul Boceanu, care a obligat-o să se prostitueze. Ce a urmat e de nedescris
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:15 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:15 Handbal F, Campionatul European
Franța - Muntenegru
Digi 2
19:15 Handbal F, Campionatul European
Ungaria - Croația
Digi 3
20:30 Fotbal, Liga 1
FC Argeș - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
21:30 Handbal F, Campionatul European
Danemarca - Slovenia
Digi 2
22:00 Fotbal, Ligue 1
Nimes - Marseille
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, La Liga
Athletic Bilbao - Celta Vigo
Digi 4, Telekom 4
23:00 Handbal F, Campionatul European
Olanda - Serbia
Digi 2
Program TV complet
Liga 1