GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

OFICIAL Schimbare pe piața media din România » Eurosport Player s-a închis! Ce măsuri pot lua abonații

Eurosport Player s-a retras oficial din data de 13 ianuarie 2023
Eurosport Player s-a retras oficial din data de 13 ianuarie 2023

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2023 22:17 / Actualizat sambata, 14 ianuarie 2023 00:02

Eurosport Player s-a retras oficial de pe piață din data de 13 ianuarie 2023. Anunțul apare atât pe aplicație, cât și pe site.

Vineri, utilizatorii care au încercat să intre pe Eurosport Player au avut o surpriză. Le-a apărut mesajul că aplicația s-a închis, cu varianta de a afla mai multe detalii despre cum pot urmări în continuare competițiile transmise de Eurosport.

Schimbare pe piața media din România » Eurosport Player s-a închis! Ce măsuri pot lua abonații

Cei care au un cont activ și s-au abonat anterior prin site-ul Eurosport Player, pot urmări în continuare transmisiunile pe eurosport.ro, cu același cont.

Schimbul iernii în La Liga? Barcelona și Atletico au pornit negocierile
LA LIGA
Schimbul iernii în La Liga? Barcelona și Atletico au pornit negocierile

Persoanele care s-au abonat prin intermediul aplicației din App Store sau Google Play vor trebuie să se reaboneze în momentul următoarei plăți.

Eurosport Player s-a închis

Cei care NU au avut până acum cont pe Eurosport Player, dar vor să vadă evenimentele sportive de pe canalele Eurosport, își vor putea face un abonament nou pe discovery+.

Printre sporturile transmise de Eurosport se numără ciclismul, snooker-ul, tenisul, sau sporturile de iarnă.

Citește și:

Conducerea clubului din Liga 1 contraatacă în relația cu suporterii: ,,Comercializarea produselor fără acordul nostru e infracțiune!"

Vor să le ia numele și trofeele celor de la Rapid » Urmează decizia Curții de Apel: „Au folosit marca fără să anunțe, în baza ei s-au numit așa”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
rocky3
rocky3  •  14 Ianuarie 2023, 11:24

Upps!:)))

maradona79
maradona79  •  13 Ianuarie 2023, 23:58

"Vineri, utilizatorii care au încercat să intre pe Eurosport Player au avut o surpriză. Le-a apărut mesajul că aplicația s-a înscris..." S-a inscris unde?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează