GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

EXCLUSIV Bombă pe piața media din România » O televiziune de top a renunţat la meciurile din Liga 1!

Articol de GSP - Publicat joi, 27 august 2015 16:58

Decizie bombă luată în această săptămînă de reprezentanţii Antena 1.

După ce la începutul lunii iulie au achiziţionat drepturile tv pentru cel mai important meci al etapei de la Intel Sky Broadcast, dar şi dreptul de a transmite pe platmorfa antenaplay.ro toate meciurile din prima Ligă, oficialii din Băneasa au decis să rezilieze contractul cu ISB.

Motivul principal, susţin sursele GSP, ar fi audienţa prea mică pe care meciurile din Liga 1 transmise de Antena 1 o înregistrau, în comparaţie cu alte emisiuni transmise postul generalist.

Dacă în această etapă Antena 1 a anunţat că va televiza în direct de pe Arena Naţională jocul dintre Steaua şi Viitorul, acest lucru nu se va mai întîmpla. În locul meciului, postul din Băneasa a programat un film din 2001, "Ora de vîrf" cu  Jackie Chan și Chris Tucker.

DREPTURI TV RECORD DIN ACEST SEZON

Chiar dacă suma pentru drepturile TV a rămas aceeaşi, 34,1 milioane euro, diminuarea numărului de cluburi din L1 are ca rezultat sporirea sumelor pe care echipele le vor încasa faţă de sezonul trecut. De exemplu, în campionatul trecut, nou-promovatele aveau în jur de un milion de euro, acum Poli Timişoara şi FC Voluntari vor primi aproape 1,5 milioane, cu tot cu TVA. Campioana urmează să încaseze în noul sezon aproape 4 milioane de euro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (147)
968492543206830
Florin Stratomir  •  28 August 2015, 22:07

RCS &RDS TRANSMITE LIGA 1 SI CUPA LIGII FARA COSTURI,EU AM RCS&RDS SI VAD LIGA 1 FARA COSTURI SUPLIMENTARE ,ABONEAZA-TE LA RCS&RDS SI VEZI LIGA 1 FARA TAXA DE 10 LEI CARE O PERCEPE UPC.

mantaur
mantaur  •  28 August 2015, 17:08
Postat de liviuemil pe 28 August 2015, 00:51

Bai si ce televiziune e asta! Programe fenomenale !!!! Bine ca e scoasa de pe satelit de citiva ani ca alfel o stergeam eu din program.

Nu mai rumega frustrarea de aseară... *** ăsta de campionat în care arbitrii fură pe cine "trebuie" şi Europa ne jumule pe capete... *** de fotbalişti! fecesebişti nu se vor compara cu legendele anilor 80 - 90, noroc cu Yutubul!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fane_gazon
fane_gazon  •  28 August 2015, 11:45

Nu ma asteptam la o miscare atat de isteata... tocmai de la Antene. Sunt sincer surprins. Bravo, ma! Ar trebui sa va urmeze toti exemplul!

Vezi toate comentariile (147)
Comentează