GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  SENAT

EXCLUSIV VIDEO Atenție, politician în trafic! Tăriceanu a blocat o bandă de mers la Universitate ca să facă shopping!

Articol de - Publicat marti, 15 noiembrie 2016 13:11

Călin Popescu Tăriceanu a recidivat!

update

Într-o postare pe contul său de facebook, Călin Popescu Tăriceanu a reacționat cu privire la incidentul prezentat în exclusivitate de GSP.RO.

"Referitor la incidentul de la Universitate, as vrea sa fac urmatoarele precizari. Am oprit la o farmacie si nu pentru shopping asa cum eronat s-a afirmat, fara a sti ca circulatia a fost stanjenita. As dori pe aceasta cale sa imi exprim scuzele fata de cei din trafic. Am discutat cu seful de dispozitiv al SPP pentru ca aceasta situatie sa nu se mai repete in viitor" Călin Popescu Tăriceanu

Știrea inițială:

Președintele Senatului a fost filmat de un reporter GSP în timp ce bloca o bandă de mers pentru a face cumpărături, în zona Universitate a Capitalei.

Într-o zonă foarte aglomerată, Tăriceanu și-a lăsat mașina pe poziții, blocând mașinile celorlalți cetățeni, pentru a coborî și a merge să cumpere ceva de la un magazin din apropiere! În ciuda claxoanelor venit din partea șoferilor blocați!

Politicianul apare la minutul minutul 03:15

Tăriceanu blochează intersecție Universitate from Gazeta Sporturilor on Vimeo.

 

 

Tăriceanu a fost filmat în urmă cu câteva luni când a sărit coada la DRPCIV, acolo unde s-a dus să își reînnoiască carnetul de șofer.

Save

Save

Save

Save

Save

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
366831170331160
Marius Gheorghiu  •  17 Noiembrie 2016, 11:22

...iar in farmacie, fiind coada, Tariceanu, dand din coate zicea: -Va rog lasati-ma, e o urgenta, am cineva la pat! Iar cand ajunge la ghiseu cere zece prezervative, pe care le pune in punga cu care s-a intors la masina!

schema
schema  •  16 Noiembrie 2016, 22:10

Nesimtit, fudul si prost. Nici nu-si da seama ca e asa. Cand il auzi vorbind iti dai seama ca prostul se considera cel putin supraom, ca e cel mai plin de buna simtire, de modestie si de inteligenta.

513010058870127
Pop Vasile  •  16 Noiembrie 2016, 19:27

Votati-l oameni buni inca un mandat ca sa-si mai poata bate joc de noi inca un mandat ( sau mai multe ) !!! Cind a candidat la presedintie a avut sloganul - BUNASTARE SI RESPECT . Presedinte nu a ajuns dar cred ca sa referit ( in sloganul respectiv ) la bunastarea lui doar . Despre RESPECT , ce pot spune ?!? A aratat de mai multe ori cit isi respecta alegatorii ( ex . - ocolul cozii la schimbarea permisului auto ) . Iar referitor la articolul de fata - LEGEA trebuie respectata de toti , inclusiv de politicieni . Vedeti numai , la doi metri in fata masinii ce-l astepta , pe stilpul de curent este indicatorul OPRIREA INTERZISA . Acest semn ar trebui respectat de toti , chiar daca isi cumpara medicamente . Da , mai sint masini oprite . Inseamna ca sint si alti NESIMTITI ( sau BOI , cum vreti sa le spuneti ) iar POLITIA RUTIERA nu-si face datoria !!! PS . Nu cenzurati postarea ca nu am injurat si am raspuns destul de civilizat .

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close