GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Fotografia saptaminii

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2007 00:00

Din acest an la Premiile Ioan Chirila se premiaza si cea mai buna fotografie sportiva. Sub titlul de “Fotografia saptaminii”, oranizatorii galei din acest an lanseaza o provocare pentru cei pasionati de fotografie, nu numai pentru fotografii unor publicatii din presa sportiva din Romania. Pentru a participa la concurs trebuie sa trimiteti o fotografie cu tema sportiva la [email protected]. Pe linga poza, trebuie sa-i dai si un titlu fotografiei tale, dar si o descriere de maximum 100 de cuvinte. Poti sa participi cu un numar neliminat de fotografii, in plus ai dreptul sa le prelucrezi. Rezolutia trebuie sa fie de minim 800*600 pixeli. Juriul acestei sectiuni va fi format din Cristi Preda, fotoreporter sportiv la Gazeta Sporturilor, si Alex Galmeanu, fotograf de arta.

La sfirsitul acestei campanii, cei doi membrii ai juriului vor alege cea mai buna fotografie inscrisa in concurs, care va fi premiata cu un premiu IT surpriza. In prima saptamina de concurs cistigatorul a fost desemnat Dan Ghita (foto1), iar in saptamina a doua Sorin Voiculescu (foto 2). Cei doi au primit doua baxuri de bere si un ser de pahare cu un design special.

Mai multe detalii pe www.ioanchirila.ro


FOTO 1 // Dan Ghita


FOTO 2 // Sorin Voiculescu

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close