GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Look TV pierde doi moderatori » Ivanovici & Ciuhuleasca, pa! Motivele despărţirii

Aventura lui Horia și a Roxanei la Look s-a încheiat după numai o jumătate de sezon
Aventura lui Horia și a Roxanei la Look s-a încheiat după numai o jumătate de sezon

Articol de - Publicat vineri, 13 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 12 februarie 2015 21:21

Look TV mută studioul de la Bucureşti la Cluj. Cum cei doi realizatori au refuzat să meargă în Ardeal, emisiunile lor vor dispărea.

Şefii Look TV au decis în această iarnă să mute de la Bucureşti la Cluj producţia emisiunilor Fanatik Show, a lui Horia Ivanovici, şi Fotbal Look, a Roxanei Ciuhulescu.

Întrucît cei doi prezentatori n-au dorit să plece din Capitală, conducătorii postului patronat de Paszkany au hotărît ca începînd din retur programul dedicat Ligii1 să fie moderat, la Cluj, de Sergiu Penciu, un angajat mai vechi al Look.

Pentru meciurile din sud-estul ţării se vor amenaja studiouri la marginea terenurilor, de unde vor transmite colaboratorii Paul Andone şi Daniel Coman.

"Îi mulţumesc lui Arpad Paszkany că a avut încredere în mine şi mi-a dat ocazia să moderez o emisiune de fotbal. Nu sînt dispusă să îmi pun familia în plan secund şi să mă duc la Cluj. Chiar nu am cum!" ( Roxana Ciuhulescu, ex-moderator Fotbal Look)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
zecs93
zecs93  •  14 Februarie 2015, 20:48

duca-se ama2, sunt cei mai slabi moderatori din toata grila de programe de pe planeta asta, mai ales Ciuhuleasca asta e vai de capu ei !!!

ghe_mil
ghe_mil  •  14 Februarie 2015, 07:26

ComentariuSurpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected] l tău...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Februarie 2015, 00:02
Postat de forumeer pe 13 Februarie 2015, 23:58

E niudinamovist, ce poti sa-i ceri?! Crezi ca ar intelege ceva dintr-un articol de-ale lui Naum? Nici cu DEX-ul in mana si n-ar putea descifra unul...

zgau ? ai senzatia ca esti multitask ?..)

Vezi toate comentariile (32)
Comentează