GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  CONFLICT

Marian Olaianos nu acceptă decizia TVR! La ce gest apelează comentatorul sportiv

Marian Olaianos, alături de Aganovic, după Cupa câștigată de Sepsi / FOTO: Imago
Marian Olaianos, alături de Aganovic, după Cupa câștigată de Sepsi / FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 11 martie 2023 18:41 / Actualizat sambata, 11 martie 2023 20:33

Marian Olaianos, comentatorul dat afară de TVR după conflictul cu fosta colegă Nadine Vlădescu, va ataca în instanță decizia disponibilizării. 

  • CONTEXT: Gazeta Sporturilor a dezvăluit pe 8 noiembrie 2022 că Marian Olaianos e acuzat că a bruscat-o și a lovit-o pe Nadine Vlădescu, colega de la secția Cultural cu care avusese o aventură
  • După incident, Vlădescu a depus o plângere la conducerea TVR-ului. „Olaianos m-a înjurat, m-a lovit cu palmele, cu pumnii și cu un set de chei, m-a strangulat și m-a dat cu capul de perete", a susținut aceasta. La rândul lui, Olaianos a reclamat că a fost hărțuit sexual.

Marian Olaianos a fost concediat după 24 de ani de activitate la Televiziunea Română. Comentatorul sportiv, producător al emisiunii „Replay”, consideră injustă decizia conducerii TVR și va merge în instanță.

Marian Olaianos nu acceptă decizia TVR 

„Nu vreau să comentez acest subiect. Tot ce pot să spun este că voi ataca în instanță decizia TVR. Cazul nu e nici pe departe cum l-au prezentat ei”, a spus Marian Olaianos, potrivit Fanatik

Marian Olaianos, dat afară de la TVR. Comunicatul oficial

„Joi, 9 martie, reprezentanții SRTv i-au înmânat lui Marian Olaianos decizia de sancționare cu desfacerea disciplinară a contractului de muncă.

Decizia a fost emisă ca urmare a raportului comisiei de cercetare disciplinară, elaborat în baza sesizării depuse de Nadine Vlădescu, în luna octombrie 2022, privind fapte de violență fizică și verbală a unui angajat al TVR – jurnalistul Marian Olaianos - asupra sa, însoțită de certificat medico-legal și de alte documente medicale.

Având în vedere faptul că, în perioada 19 decembrie 2022 - 8 martie 2023, Marian Olaianos s-a aflat în concediu de odihnă și medical, jurnalistul a primit decizia astăzi, 9 martie, când a revenit la serviciu.

Totodată, în cadrul audierii din data de 9 decembrie 2022, Marian Olaianos a declarat în fața comisiei următoarele: «aflându-mă într-o stare de maximă tensiune emoțională, în încercarea de a mă apăra, am impins-o pe Nadine la perete, apucând-o de zona gâtului»”, se arată în comunicatul emis de Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol al TVR.

Citește și alte știri de actualitate: 

România și-a luat revanșa în fața Insulelor Feroe și face un pas mare spre Euro 2024 » Portarul Iancu, FABULOS! + toate calculele calificării

Pintilii, brutal de sincer despre situația de la FCSB: „Aceleași punguțe se iau și acum, dar nu mai fac față. Nu mai contează nici banii, nimic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
Cronos666
Cronos666  •  12 Martie 2023, 20:49
Postat de marimo pe 12 Martie 2023, 17:29

Sigur, ca sa mai stea omul in "concediu" inca vreo cateva luni pe banii nostri. Obosit, deh

Marinare, nu ai nicio treaba cu nimic. Omul este unul dintre cei mai buni realizatori de emisiuni sport si comentatori sportivi. Iar daca el lucreaza la tvr, asta inseamna ca nu dreptul legal la concediu fe odihna si medical? Cumetrelule esti vai de caputul tau. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Cronos666
Cronos666  •  12 Martie 2023, 20:43
Postat de marimo pe 12 Martie 2023, 17:33

Wow, in orice tara civilizata omul asta era cancelled pentru ce-a facut. N-ar fi indraznit sa pozeze in victima. Scrie clar ca l-au dat afara pentru fapte de violenta fizica. A batut o femeie, ce sa castige in instanta?

Inaintea lui, era "actuala" victima. *** aia are un proces de hartiure in care si-a castigat un ordin de restrictie. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  12 Martie 2023, 19:35
Postat de marimo pe 12 Martie 2023, 17:33

Wow, in orice tara civilizata omul asta era cancelled pentru ce-a facut. N-ar fi indraznit sa pozeze in victima. Scrie clar ca l-au dat afara pentru fapte de violenta fizica. A batut o femeie, ce sa castige in instanta?

Nu e chiar asa. Abuzuri au loc peste tot. Daca l-au concediat doar pe motive woke omu va castiga. Oricum, e aiurea ca treb sa ne exprimam noi. treaba asta pute oricum aiurea

Vezi toate comentariile (13)
Comentează