GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  ANTENA 1

Mihai Neşu le transmite un mesaj emoţionant românilor în Revelionul de poveste al lui Dan Negru de la Antena 1

Mihai Neșu le transmite un mesaj emoționant românilor în Revelionul de poveste al lui Dan Negru
Mihai Neșu le transmite un mesaj emoționant românilor în Revelionul de poveste al lui Dan Negru

Articol de GSP - Publicat joi, 29 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 29 decembrie 2011 20:19

În ziua în care se încheie cel mai trist an din cariera sa, Mihăiţă Neşu, fotbalistul care pe 10 mai suferea o accidentare gravă la coloană, va transmite un mesaj emoţionant tuturor românilor prin intermediul lui Dan Negru. Pentru Revelionul de poveste pe care Antena 1 l-a pregătit telespectatorilor la trecerea dintre ani, soţia lui Neşu a filmat cu telefonul mobil urarea pe care Mihai şi-a dorit s-o transmită. Lîngă bradul de Crăciun, vizibil emoţionat, Neşu are şi o preferinţă muzicală, iar Dinu Iancu Sălăjanu va cînta special pentru el o melodie de suflet dn folclorul românesc. 

Mesajul lui Mihai i-a emoţionat profund pe toţi cei prezenţi in platou. Vedetele, întreaga echipă şi toţi cei din public s-au ridicat în picioare şi au aplaudat cu lacrimi în ochi minute în şir. Chiar dacă viaţa i-a fost greu încercată, Neşu îşi păstrează sufletul frumos şi vrea să îşi ajute semenii. Astfel, el şi-a creat o fundaţie pentru care echipa de la Revelionul Antena 1 a donat deja o suma de bani.

Puteţi urmări mesajul emoţionant al lui Mihai Neşu la Antena 1, în noaptea dintre ani. Revelionul de poveste pregătit de Dan Negru începe sîmbătă, de la ora 21:45.

Citeşte şi materialele speciale realizate de Cătălin Tolontan, la Utrecht: Cronica lui Neşu

Moş Crăciun, vreau nişte unghii noi şi blînde! »»» Santa, please bring me new and soft nails!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
jorgecosta
jorgecosta  •  29 Decembrie 2011, 22:43

Tot asa, d-le Nesu! Pentru mine esti un exemplu de urmat in viata! Daca-mi permiteti, va rog sa ma credeti ca va invidiez.La multi ani!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează