GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PRO TV

Primele reacții în scandalul Pro TV - Telekom » „Strategie agresivă fără precedent”

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 februarie 2019 11:04

Telekom a reacționat imediat după ce Pro TV a anunțat aseară posibila ieșire din grila operatorului de cablu. Dacă acest lucru s-ar întâmpla, atunci peste 1,5 milioane de abonați riscă să nu mai vadă meciurile „naționalei” României. 

„Suntem surprinși de anunțul făcut de Pro TV. Discuțiile cu grupul media sunt în derulare și negocierile cu acesta sunt purtate în beneficiul clienților noștri, în condițiile în care Pro TV vizează o creștere semnificativă a pretului”, au declarat reprezentanții Telekom într-un punct de vedere trimis Paginademedia.ro.

Reacția rețelei de cablu vine după ce Pro TV a anunțat pe toate site-urile sale că de la 1 martie ar urma să iasă din grila Telekom și Next Gen, din cauza divergențelor la negocierile privind prelungirea acordului între cele două părți.

„Este pentru prima dată în relația dintre Pro TV și cabliști când stația își folosește cu o așa agresivitate suporturile media pe care le deține în interes comercial. A inundat site-urile pe care le deține cu o mulțime de bannere care poartă același mesaj”, notează sursa citată mai sus. 

protv mesaj
Captură cu avertismentul apărut pe site-urile deținute de Pro TV

INTERZIS LA NAȚIONALĂ!

Pro TV va difuza toate meciurile echipei naționale din preliminariile Euro 2020, preliminariile CM 2022, precum și următoarea ediție a Nations League.

De asemenea, postul va transmite și Euro 2020.

Următoarele meciuri ale naționalei României vor avea loc pe 23 și 26 martie, în preliminariile pentru Euro 2020, cu Suedia și Insulele Feroe.

Citește și:

Protv SCOS din grilă de la 1 martie » Peste 1,5 milioane de abonați riscă să NU MAI VADĂ meciurile României la TV!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
2301858246532134
Iordache Doru  •  23 Februarie 2019, 23:27

Ce comentarii forta aveti ,jumatate de tara 4 clase si jumatate fara fotbal.Respect total doar pentru oameni,restul *** la tomberoane!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gardenparty
gardenparty  •  23 Februarie 2019, 20:00

Cea mai slaba companie din cele mari.Telekom are cei mai slabi angajati ever.Am renuntat la ei de doi ani si la telefonia mobila si la televiziune si sunt foarte multumit. Intre timp am mai gasit una care o prinde din urma:Distrigaz.

joze_maurinio
joze_maurinio  •  23 Februarie 2019, 18:01

Nu vad unde e problema! Romania NU se va califica la euro 2020 si nici NU va avea stadion la aceasta competitie, stadioanele in constructie vor fi gata prin 2043, daca se lucreaza in ritm alert! Si la emisiuni de genul "Romanii Prosti *** (nu cu carul)" sau "Romanii nu are talent, dar are prostie" nu se uita nimeni, romanul fiind o natie prea ultrainteligenta ca sa-si arunce creierul si ochii la Prostiile PRO! Ideal ar fi sa nu mai existe nici posturi romanesti TV si nici fotbal romanesc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close