GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  INEDIT

Fostul mare internațional al României va participa în cadrul show-ului de business „Imperiul Leilor”

Răzvan Raț (nr. 3) va face parte din juriul emisiunii „Imperiul Leilor”
Răzvan Raț (nr. 3) va face parte din juriul emisiunii „Imperiul Leilor”

Articol de - Publicat vineri, 07 iulie 2023 16:02 / Actualizat vineri, 07 iulie 2023 16:09

Fostul fundaș stânga al echipei naționale, Răzvan Raț (42 de ani), va face parte din juriul celui de-al patrulea sezon al show-ului de business „Imperiul Leilor”, televizat pe ProTV. 

Răzvan Raț va fi unul dintre cei 4 noi jurați ai show-ului „Imperiul Leilor”. Pe lângă fostul fotbalist, alți 3 antreprenori se vor alătura și ei emisiunii. Este vorba despre Daniel Mischie, CEO City Grill, Mircea Căpățînă, Cofondator & Director de Marketing SmartBill, și Felix Pătrășcanu, proprietar Fan Courier, se arată într-un comunicat Pro TV.

La fel ca și în primele 3 sezoane, din juriul show-ului „Imperiul Leilor” va face parte și Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid și proprietarul brandului de mobilă Mobexpert. Ceilalți membri ai juriului sunt Dragoș Petrescu, fondatorului lanțului de restaurante City Grill, Cristina Bâtlan, fondatoarea și proprietara brandului Musette și Dr. Wargha Enayati, fondatorul Rețelei Private Regina Maria și al Enayati Medical City,

Ioana Cosma își schimbă din nou locul de muncă, după numai 4 luni
PLECARE
Ioana Cosma își schimbă din nou locul de muncă, după numai 4 luni

Răzvan Raț, noul membru al juriului de la emisiunea „Imperiul Leilor”

Răzvan Raț și-a deschis mai multe afaceri, după retragerea din cariera de fotbalist. Fostul fundaș deține un hotel în orașul Slatina, județul Olt, numit Bowling Zytto. 

În reședința județului Olt, mai are și o academie de fotbal, care îi poartă numele. Academia de Fotbal „Răzvan Raț” a încheiat, la începutul acestui an, un parteneriat cu Rapid, club la care Răzvan a jucat la începutul carierei. 

Fostul mare internațional al României va participa în cadrul show-ului de business „Imperiul Leilor”
Răzvan Raț va face parte din juriul emisiunii „Imperiul Leilor”

Răzvan Raț mai deține câteva afaceri și în Ucraina, la Donețk, acolo unde a jucat timp de 10 ani pentru echipa locală Șahtior. A cumpărat acolo mai multe imobiliare, în valoare de 4 milioane de euro, despre care spunea că nu le știe dacă le va mai recupera vreodată, din cauza războului declanșat de Rusia în țara vecină. 

„Eu am casă în Donețk, am proprietăți, dar nu am reușit să le mai vizitez din 2013, de când a început conflictul. Nu am mai fost acolo de când m-am transferat de la Șahtior. 

De proprietățile mele au grijă niște foști angajați, foștii mei oamenii care mă ajutau în perioada când jucam acolo. Stau acolo sau le vizitează, ca să nu fie vandalizate”, preciza Răzvan Raț, în februarie 2022, la puțin timp după izbucnirea războiului din Ucraina. 

Răzvan Raț, de 7 ori campion al Ucrainei cu Șahtior Donețk

Răzvan Raț a trecut prin carieră pe la Universitatea Craiova, Rapid, FCM Bacău, Șahtior Donețk, West Ham United, Rayo Vallecano, PAOK Salonic și ACS Poli Timișoara. 

Cel mai mult a stat la Șahtior, 10 sezoane, între 2003 și 2013. A câștigat 17 trofee cu trupa din Donețk, printre care 7 titluri de campion și o Cupă UEFA. Mai are în palmares și două titluri de campion al României cu Rapid, în 1999 și 2003. 

Pentru echipa națională, Răzvan Raț a jucat 113 partide și a marcat două goluri. A participat cu naționala la două Campionate Europene, în 2008 și 2016.

VIDEO. Răzvan Raț: „Am fost strigat «țigan» de foarte multe ori”

Citește și: 

Britney Spears reclamă că a fost lovită de bodyguardul noului star din NBA: „Eu doar am vrut să-l ating”

Ioana Cosma își schimbă din nou locul de muncă, după numai 4 luni

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează