GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  

Recomandari sportive pentru saptamana 29 octombrie - 4 noiembrie

Articol de GSP - Publicat luni, 29 octombrie 2007 00:00

In Liga I, saptamana care incepe astazi gazduieste doua etape, 18 partide dintre care remarcam Unirea Urziceni - Dinamo Bucuresti, Sporting Vaslui - CFR Cluj, Rapid Bucuresti - Unirea Urziceni si Politehnica Timisoara - Steaua Bucuresti, meciuri cu importanta maxima in lupta pentru podium.

Saptamana 29 octombrie - 4 noiembrie este marcata de cele doua etape din Liga I la fotbal, meciul echipei de handbal Oltchim Ramnicu Valcea din grupele Ligii Campionilor, meciul nationalei de rugby din Cupa Europeana a Natiunilor si turneul masculin de tenis de la Paris.

Dupa rezultatele inregistrate in etapa a 12-a, formatiile din provincie au demonstrat ca acest sezon va fi mai echilibrat ca niciodata, iar Unirea Urziceni, Sporting Vaslui, Politehnica Timisoara si, mai ales, CFR Cluj, si-au dovedit din plin intentiile de a prinde cel putin un loc de Cupa UEFA.

Dinamo joaca la Unirea Urziceni miercuri, de la ora 15.00, si la Universitatea Craiova, sambata, de la ora 20.45, Steaua joaca cu Otelul Galati miercuri, de la ora 20.30, si la Poli Timisoara, duminica, de la ora 20.30, Rapid joaca la Pandurii Targu Jiu, joi, de la ora 14.00, si cu Unirea Urziceni duminica, de la ora 18.45, Unirea Urziceni joaca atat cu Dinamo cat si la Rapid, Sporting Vaslui joaca miercuri la Politehnica Iasi, de la ora 16.45, si acasa cu CFR Cluj, sambata, de la ora 14.00, Politehnica Timisoara joaca miercuri, de la ora 20.30, la Universitatea Craiova, si apoi acasa cu Steaua, iar CFR Cluj joaca joi, acasa, cu UTA Arad, de la ora 20.00, si la Sporting Vaslui.

Selectionata de rugby a Romaniei joaca duminica, 4 noiembrie, de la ora 13.00, primul meci oficial de dupa Cupa Mondiala si spera astfel sa faca primul pas intr-o noua era, federalii mizand pentru prima data dupa mai multi ani pe o conducere tehnica alcatuita din antrenori romani.

Romania va evolua pe stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti contra echipei Rusiei in Cupa Europeana a Natiunilor, meci pentru care antrenorii Marin Mot si Alexandru Marin mizeaza in mare parte numai pe jucatori din campionatul intern.

Reprezentanta Romaniei in Liga Campionilor la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, va evolua duminica, 4 noiembrie, de la ora 18.00, pe terenul lui Ferencvaros Budapesta in etapa a doua din faza grupelor.

In tenis se disputa un turneu extrem de important, Masters-ul masculin de la Paris cu premii in valoare de peste doua milioane de euro si jucatori precum Roger Federer, Rafael Nadal sau Novak Djokovic, pe tabloul competitiei.

Campionatele de fotbal ale Europei propun in aceasta saptamana meciuri precum Arsenal Londra - Manchester United, sambata, 3 noiembrie, AS Roma - Lazio Roma, miercuri, 31 octombrie, Juventus Torino - Internazionale Milano, duminica, 4 noiembrie, FC Valencia - Real Madrid si Atletico Madrid - FC Sevilla, miercuri, 31 octombrie, FC Sevilla - Real Madrid, duminica, 4 noiembrie, si Fenerbahce - Besiktas, sambata, 3 noiembrie.

La sfarsitul saptamanii se incheie campionatul mondial de motociclism viteza cu marele premiu al Valenciei, iar la Turnu Severin este asteptata o puternica gala de arte martiale cu deja celebrii Catalin Morosanu, Daniel Ghita sau Nicu Dascalu, dar si cu invitati straini precum James Phillips, Kisz Gabor sau Serghei Gur.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează