GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  SURVIVOR 2022

Robert Niță, despre experiența Survivor: „Am slăbit 10 kilograme!” + Ce a făcut înainte de plecarea din Dominicană: „Se uitau la mine și se închinau”

Robert Niță, la Survivor // foto: captură YouTube @ Survivor Romania
Robert Niță, la Survivor // foto: captură YouTube @ Survivor Romania

Articol de GSP - Publicat joi, 17 februarie 2022 13:23 / Actualizat joi, 17 februarie 2022 14:14

Fostul fotbalist Robert Niță (44 de ani), până de curând concurent la Survivor România, ediția 2022, a descris experiența trăită la show-ul desfășurat în Republica Dominicană.

  • Survivor este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților 
  • Cei cu o bună pregătire fizică au șanse, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro 
  • Concurenții întrecerii de pe ProTV sunt împărțiți în două echipe - „Faimoșii” și „Războinicii” 
  • Pe lista inițială a participanților au fost mai mulți foști sau actuali sportivi: Robert Niță și Alexandru Nedelcu (foști fotbaliști), Marian Drăgulescu (fost gimnast), Cătălin Zmărăndescu (fost luptător, campion mondial), Elena Chiriac (multiplă campioană națională taekwondo), Ionuț Popa (antrenor fitness), Roxana Ciuhulescu (pilot raliuri și consiliera ministrului Sportului)

La începutul lunii, Robert Niță a fost eliminat de la Survivor, fiind nominalizat spre eliminare de către coechipierii din echipa „Faimoșilor”. Niță nu mai putea intra pe trasee din cauza problemelor medicale și nu a fost salvat de voturile publicului.

La câteva săptămâni distanță, fostul atacant și-a descris experiența din Dominicană.

Dezvăluiri incredibile » Roxana Ciuhulescu, hărțuită de un nume important: „E un mare antrenor, fost mare jucător. A fost extrem de insistent și de obraznic”
GSP LIVE
Dezvăluiri incredibile » Roxana Ciuhulescu, hărțuită de un nume important: „E un mare antrenor, fost mare jucător. A fost extrem de insistent și de obraznic”

Robert Niță: „Survivor, cea mai frumoasă și intensă experiență din viața mea”

„Cu siguranță, este cea mai frumoasă și intensă experiență din viața mea. În același timp, una dintre marile mele dezamăgiri, pentru că m-am accidentat și am rezistat doar 3 săptămâni din cauza asta.

Este ceva unic în viață, îți testezi limitele. Trebuie să dormi pe jos, nu ai prosop. Trebuie să îți speli hainele în apa de mare, rămâne sare pe ele. Mâncare ai doar dacă câștigi, în primele zile 11 sau 12 zile acolo am mâncat nouă linguri de orez. În 21 de zile am slăbit 10 kilograme. Este extrem, totul este la extrem! Este o luptă cu foametea, cu mintea, pentru că nu ai telefon, nu știi cât este ceasul”, a spus Niță la Pro X.

După eliminare, Niță a reușit să se întremeze: „Până mi-au găsit bilet de avion, am stat la un hotel unde am mâncat de dimineață până seara. Se uitau ăia la mine și se închinau. Luam cu vârf și făceam multe drumuri, se uitau ăia la mine!”, povestește el.

Am avut niște «șerpi» în echipă, niște «perversache»... Ca la fotbal, când vine câte un antrenor și-ți zice să te pregătești bine, dar apoi te aruncă din barcă.

- Robert Niță

Citește și: 

Marian Drăgulescu a ajuns la „Survivor România”, dar tot fosta soție câștigă mai bine: „Sunt filmulețe și poze interzise minorilor”

Ce a pățit Roxana Ciuhulescu imediat după eliminarea de la Survivor: „M-au urcat o oră jumate, izolată, într-o mașină” » Cât a slăbit în câteva săptămâni de concurs

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează