GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Trei invitați la GSP LIVE! » Urmărește emisiunea AICI

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 mai 2020 13:53

Costin Ștucan vine cu o nouă emisiune marca GSP LIVE, luni dimineață, de la 09:01. 

Avem un început special de săptămână, conturat în jurul reluării campionatului în România. Mai ales în cazul ligilor inferioare, unde s-a declanșat un întreg scandal privind felul în care se va decide promovarea.

O poziţie tranşantă au cei de la Progresul Spartac, formaţie care conduce în C3 şi ar urma să susţină dubla decisivă cu ocupanta locului secund, CSM Slatina. Finanțatorul Gabriel Rădulescu se va afla, în direct, prin Skype și va explica nemulțumirile echipei, pe care clubul le-a postat și pe social media în urmă cu câteva zile. 

Antrenorul celor de la Foresta, Petre Grigoraș, se va afla și el în legătură directă cu noi: deși nerăbdător cu privire la reînceperea sezonului, tehnicianul trebuie să reia campionatul din una dintre cele mai afectate zone de COVID-19, Suceava, unde autoritățile locale au oprit finanțarea, deși primăria a anunțat la începutul sezonului că va aloca peste 400.000 de euro pentru formația din al treilea eșalon. Mai mult, Petre Grigoraș a trăit o adevărată tragedie în luna martie, când fratele său a pierdut lupta cu virusul, contactat în timpul unei răceli netratate. 

Trei invitați la GSP LIVE! » Urmărește emisiunea AICI

Unirea Slobozia e prima în seria a doua din liga a treia, la doar 3 puncte peste Mostiștea Ulmu. Chiar și așa, oficialii ialomițeni au declarat că ar prefera ca promovarea să se încheie pe teren. Managerul celor de la Unirea Slobozia, Ilie Lemnaru, completează lista invitaților din această dimineața. O anulare a sezonului competițional 2019-2020 ar fi cel mai negru scenariu pentru formația finanțată de Consiliul Județean. 

Urmărește emisiunea pe site și pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează