Articol de GSP - Publicat joi, 22 decembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 21 decembrie 2011 23:20

Din 1966, la fiecare sfîrşit de an, Gazeta Sporturilor oferă publicului numele laureaţilor anului sportiv, ordinea de pe podiumul fiecărei secţiuni fiind decisă după un algoritm aproape neschimbat: votează publicul, căpitanii de echipă, antrenorii, preşedinţii şi jurnaliştii Gazetei, în pondere egală.

Anul acesta s-au adunat peste 75.000 de voturi din partea suporterilor, care şi-au exprimat opţiunile pe www.gsp.ro pentru "Sportivul anului", "Cel mai bun fotbalist străin din Liga 1", "Cel mai bun antrenor" şi "Cel mai bun fotbalist român".

Iată laureaţii anului 2011:

"FOTBALISTUL ANULUI" a fost desemnat GABRIEL TORJE. Domnul Suflet. Torje a fost votat fotbalistul anului pentru talentul, munca şi inima sa. Gabi a fost omagiat de Cristian Geambaşu.

"STRĂINUL ANULUI" a fost desemnat WESLEY LOPES. "Voi fi tot mai bun, nu stau cu nasul pe sus", spune Wesley, care a fost omagiat de Decebal Rădulescu.

"ANTRENORUL ANULUI" a fost desemnat DAN PETRESCU. Ales pentru a treia oară la rînd Antrenorul anului, Dan Petrescu spune: "Vreau să-i întrec pe Hagi şi pe Popescu la un loc!" Petrescu a fost omagiat de Maria Andrieş

"SPORTIVUL ANULUI" a fost desemnată ECHIPA FEMININĂ DE SPADĂ. Aur continuu. Ana Maria Brînză, Simona Alexandru, Loredana Dinu şi Anca Măroiu au fost vedetele anului 2011. Fetele au fost omagiate de Luminiţa Paul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”