MEDIA  ·  GSP LIVE

VIDEO Cătălina Rob Ditan, una dintre victimele de la Centrul Olimpic de judo, a vorbit în direct despre teroarea la care au supus-o antrenorii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 08:34

Cătălina Rob Ditan (18 ani), una dintre victimele de la centrul olimpic de judo, a fost invitată azi în studioul GSP LIVE și a vorbit despre teroarea la care au supus-o antrenorii de la lotul național de judo.

Cătălina Rob Ditan, una dintre fetele bătute și abuzate de antrenorii de la Centrul Olimpic din Cluj, a venit în redacția Gazetei și a povestit în emisiunea lui Costin Ștucan traumele suferite la judo, pe când avea 14 ani.

Părinții altor copii abuzați au intervenit telefonic și au vorbit la rândul lor despre abuzurile antrenorilor Bercean și Andreica.

Rămâi pe GSP.ro pentru a citi mărturiile zguduitoare ale sportivei!

VIDEO cu emisiunea integrală: 

 

Suntem live! Cătălina Rob Ditan, una dintre fetele bătute și abuzate de antrenorii de la Centrul Olimpic din Cluj, este în studio și povestește despre traumele suferite la judo, pe când avea 14 ani. Părinții altor copii abuzați vorbesc și ei despre abuzurile antrenorilor Bercean și Andreica. Comentează și tu, îți vom citi comentariul în direct.

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Marţi, 4 Decembrie 2018

CITEȘTE TOATE MĂRTURIILE FETELOR AGRESATE LA LOTUL DE JUDO:

EXCLUSIV A șasea victimă povestește coșmarul trăit la lotul olimpic de judo: ”Îmi striga în sală: «În ce gaură mai ești tu virgină?»”

EXCLUSIV GSP "Am vrut să mă sinucid" » A 5-a victimă din infernul lotului olimpic, dezvăluiri șocante

EXCLUSIV Tatăl unei fete abuzate la lotul național de judo rupe tăcerea: "Nu-mi mai recunoșteam fata, îmbătrânise cu 5 ani în două săptămâni" » Detalii tulburătoare despre tratamentul la care fiica sa a fost supusă

FOTO + VIDEO Noi dezvăluiri TULBURĂTOARE despre agresiunile de la lotul olimpic de judo: "M-a bătut cu sete pe spate cu o coardă de cauciuc. Arătam ca o zebră"

Teroare în judo » O altă sportivă povestește traumele la care a fost supusă de Florin Bercean la lotul de judo: ”M-a lovit, cu ură, în cap cu capătul cauciucat al unei sfori”

EXCLUSIV GSP // VIDEO Mărturie ZGUDUITOARE a unei foste sportive de 18 ani de la lotul olimpic: ”M-au bătut în cap, mi-au rupt piciorul, m-au umilit. M-au distrus!”GRECIA ÎNCHIDE FRONTIERELE. Singura frontieră care nu este închisă noaptea.
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1