GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

VIDEO Dezvăluiri incredibile despre directorul adjunct de la CSM Ploiești: „Am rămas fără 50.000 de euro din conturi. Îi place să i se spună Becali de Ploiești”

Lucian Gheorghe în studioul GSP LIVE
Lucian Gheorghe în studioul GSP LIVE

Articol de GSP - Publicat luni, 15 aprilie 2019 10:04

Omul de afaceri Lucian Gheorghe a făcut o serie de dezvăluiri șocante la GSP LIVE despre Lucian Rădulescu, directorul adjunct de la CSM Ploiești, club finanțat de la bugetul local.

Gheorghe îl acuză pe Rădulescu de fals și uz de fals într-o afacere de 350.000 de euro și susține că iubita acestuia din urmă i-ar fi furat din bancă 50.000 de euro. La rândul său, Rădulescu l-a acuzat pe Gheorghe de cămătărie și șantaj.

„Între anii 2013-2015 l-am împrumutat cu diferite sume de bani scopul fiind de a înființa anumite benzinării. Între timp cumpără două benzinării. Suma de bani e în jur de 350.000 de euro.

Aveam încredere în el. Mi-a dat înapoi 20.000 de lei vechi. Concubina domnului Rădulescu e directoare la OTP Bank și mi-a sustras bani din cont. Mi-am deschis cont la rugămintea lor și apoi am rămas fără 50.000 de euro. Am făcut plângere pentru furt la ANPC, iar ANPC a mers la Poliția Prahova.

M-am trezit cu altă plângere penală în care sunt chemat pentru șantaj și camătă. Și în hârtia notarială făcută între noi scrie clar că e un împrumut fără dobândă. El spunea că-mi dă 25% din a doua benzinărie cumpărată. Ivan Georgiana, concubina domnului Rădulescu, a făcut plângerea. Plângerea a fost respinsă de instanțe”, a declarat Lucian Gheorghe la GSP LIVE.

Becali din Ploiești

Lucian Gheorghe a continuat seria dezvăluirilor și a vorbit despre influența pe care o are Lucian Rădulescu în Ploiești.

„Ei mi-au spus că au toată poliția Prahova la degetul mic. Domnul Rădulescu e un apropiat al lui Florin Bercea. Și terenul pe care e făcută o benzinărie e al domnului Bercea.

Închirierea stadionului Petrolul s-a făcut prin falsuri. Vă pun la dispoziție documentele respective. Lucian Rădulescu se laudă că-l are pe domnul Burleanu, că e mare prietenie cu el. Mi s-au restituit 20.000 de lei de Ivan Maria, dar de restul banilor nu se mai știe nimic. Îi place să i se spună Becali de Ploiești”, a adăugat Gheorghe.

Reacția lui Rădulescu

Lucian Rădulescu a răspuns acuzațiilor și a recunoscut că o rudă a câștigat licitația pentru un local în cadrul hipodromului.

„E un contract de împrumut asumat între două părți. Am văzut ce baliverne spune domnul Gheorghe. O parte din bani i-am dat prin bancă. Fiecare ne-am făcut plângere unul altuia. Camătă există, dar nu comentăm acum. Nu vreau să intru în detalii.

Am văzut că a făcut niște acuzații... că fac chefuri cu Poliția Română. Mă repet, e un contract asumat între mine și dumnealui. Spune că i-au dispărut niște bani din conturi. Vă spun că în contractul de împrumut scrie jos că a împrumutat două persoane pentru mine și banii i-am ridicat eu. Acel contract de împrumut e încheiat în baza unor hârtii de mână făcute de noi. Acel contract s-a încheiat la notariat în urma unor presiuni. Organele de control își fac serviciul. Există camătă. Din chitanțele de mână nu reiese suma”, a spus Rădulescu.

O rudă mai îndepărtată a câștigat licitația pentru un local în hipodrom. S-a respectat caietul de sarcini de la licitație” Lucian Rădulescu

Cine e lucian rădulescu?

Lucian Rădulescu a fost conducător la FC Vaslui, Petrolul, Conpet și în prezent e director adjunct la CSM Ploiești și administratorul bazelor din subordinea clubului, adică stadionul „Ilie Oană” și hipodromul din Ploiești.

URMĂREȘTE AICI ÎNTREAGA EMISIUNE

GSP LIVE poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 09:01, pe video.gsp.ro și pe pagina de facebook a Gazetei Sporturilor, unde puteți posta comentarii care vor fi citite în direct.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  15 Aprilie 2019, 01:06

Furt electronic? Atunci sunt linistit, sigur nu e vorba de nea Gigi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează