GSP SPECIAL  »  MIHAI NESU  »  TWITTER

Speranţe din California » Neşu continuă recuperea. Poze noi postate pe twitter

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 27 iunie 2012 14:15

Mihai Neşu a postat pe contul său de twitter o nouă poză care ne dă speranţe că recuperarea pe care o face în Statele Unite merge conform planului.

Bichonul apare şi într-o poză alături de Dries Mertens, unul dintre foştii săi colegi de la Utrecht, între timp transferat la PSV. Poza este însoţită de comentariul lui Mihăiţă: "Cea mai bună zi a mea în California. Dries Mertens a venit să mă viziteze. Asta m-a bucurat foarte mult!"

Mertens i-a răspuns pe twitter cu o poză cu Mihai lîngă o piscină: "Mulţumesc, Mihai, pentru o zi excelentă. A fost foarte distractiv"

URMĂREŞTE-L PE TWITTER PE MIHAI NEŞU

Fostul fotbalist s-a accidentat în urmă cu un an şi o lună la un antrenament al lui Utrecht. Neşu a fost transferat la o clinică din California, acolo unde face exerciţii de recuperare, menite să accelereze refacerea muşchilor şi a conexiunilor neurologice.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  27 Iunie 2012, 18:15

Ma bucur sa aud vesti bune de la tine Mihai. Doamne-ajuta, sa-ti dea putere sa treci cu bine peste perioada de recuperare. Mai da-ne vesti. Mai spune-ne de tine cand ai ragaz si dispozitie. Sa fii bine Mihaita

cetateanu
cetateanu  •  27 Iunie 2012, 12:22

Insanatosire grabnica, Bishonule! Te-am aplaudat mereu, te-am sustinut tot timpul din tribuna, o fac si de aici, sper sa te vad cat mai repede in tricoul cu numarul 15, si nu doar in meciuri caritabile;) Toate gandurile mele bune pentru jucatorul meu preferat de la Steaua! Maxim Respect!

florinf1
florinf1  •  27 Iunie 2012, 12:05

Nu stiu cati dintre noi am fi avut puterea si vointa lui Mihai. Un om de mare caracter si un exemplu pentru toti . Sanatate multa Mihaita. Suntem alaturi de tine .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează