Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 aprilie 2012 11:54

Spectacol în pagina de ponturi din Gazetă! Ieri a fost a doua zi consecutivă în care toate ponturile oferite în ziar au fost corecte!

Luni, tipsterii Gazetei au dat 6 din 6, ieri au fost 3 din 3. Cine a cumpărat Gazeta de ieri şi a jucat cele 3 ponturi pe bilete separate a făcut un profit de 45%. La toate ponturile combinate pe un singur bilet ieşea o cotă totală de 4,1.

Ce ponturi au fost în pagina de Gazetă? Victorie AC Milan la Chievo ("diavolii" au învins cu 1-0, cotă 1.55), 1 pauză sau final la Osasuna - Espanyol (scor 2-0, cotă 1.73) şi victorie pentru Monica Niculescu în meciul cu Valeria Savinih (a fost 6-2, 6-2, cotă 1.53).

Gazeta Sporturilor publică în fiecare număr cîte o pagină cu ponturi pentru pariuri. Specialiştii noştri şi-au adunat forţele şi au selectat cele mai bune pronosticuri, pe care vi le prezintă doar în ediţia tipărită.

Cumpăraţi în fiecare zi Gazeta Sporturilor pentru a afla care sînt ponturile Premium, pe care le găsiţi doar în ediţia de print a ziarului!


 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”