GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

AC Milan - Atletico Madrid: Specialiștii se așteaptă la goluri puține pe San Siro! Trei PONTURI pentru un duel foarte echilibrat

Articol de - Publicat luni, 27 septembrie 2021 12:43 / Actualizat marti, 28 septembrie 2021 16:59

AC Milan - Atletico Madrid se joacă azi, de la 22:00, în etapa a 2-a din grupele UEFA Champions League. Ambele formații au început slab actuala campanie, dar italienii au, totuși, scuza că au întâlnit-o pe Liverpool, echipă favorită la câștigarea grupei.

Așadar, duelul direct le prinde pe Milan și Atletico Madrid fără succes după primul joc. Milanezii au cedat pe Anfield, 2-3 în fața lui Liverpool, în timp ce Atleti a dezamăgit pe teren propriu, doar 0-0 cu Porto.

Chiar dacă Milan a fost implicată într-o partidă spectaculoasă, cu cinci goluri, casele de pariuri se așteaptă mai degrabă la un duel liniștit împotriva lui Atletico Madrid. Trupa lui Simeone rămâne o echipă puternică în zona defensivă, dar care încă n-a turat motoarele în atac.

Atletico Madrid vine pe San Siro după eșecul neașteptat de pe terenul lui Deportivo Alaves, 0-1, iar ibericii sunt îngrijorați de forma arătată de Griezmann de la revenirea la Atleti: 0 goluri și 0 șuturi pe poartă în meciurile disputate până acum.

Dincolo, Milan n-a fost prea afectată de eșecul cu Liverpool și s-a descurcat excelent în campionat. Remiză, 1-1, în derby-ul cu Juvents, iar apoi două succese ușoare cu Venezia (2-0) și Spezia (2-1) au propulsat echipa lui Pioli pe poziția a 2-a în Serie A, la două puncte în spatele liderului Napoli.

La capitolul absențe, Diego Simeone e mult mai norocos decât Pioli. Atletico nu se va putea baza pe Savici, suspendat, în timp ce la Milan lista indisponibililor este extrem de lungă: Bakayoko, Ibrahimovici, Krunici, Florenzi și Kjaer sunt accidentați și nu vor evolua în această seară.

Trei PONTURI la Milan - Atletico Madrid:

  • Sub 2,5 goluri - cotă 1,65 la Superbet
  • Nu marchează ambele echipe - cotă 1,85 la Unibet
  • Egal la pauză - cotă 2,00 la Betano
Șahtior - Inter: Cine își revine după startul ratat? Trei PONTURI pentru un duel interesant din Liga Campionilor
PONTURI PARIURI
Șahtior - Inter: Cine își revine după startul ratat? Trei PONTURI pentru un duel interesant din Liga Campionilor
PSG - Manchester City: Cine câștigă duelul dintre Messi și Guardiola? Trei PONTURI pentru un meci spectaculos la Paris
PONTURI PARIURI
PSG - Manchester City: Cine câștigă duelul dintre Messi și Guardiola? Trei PONTURI pentru un meci spectaculos la Paris

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează